Comentarii (6)

  • nare rost
    si preturile pe masura si cred ca degeaba ca orcum te fura si aici manopera iti scoate ochii cu ceva si gata
    7 3
  • Cristian Olaru am auzit ca a facut niste afaceri ascunse recent. De acolo are bani pentru asa ceva
    7 0
  • Hmm, cred ca are rost, ca daca ai o masina scumpa, o sa vrei ce-i mai bun pentru ea... aici ma refer la marci premium... Va fi interesant de vazut ce preturi vor avea baietii, desi daca munca e de calitate, si pretul va fi pe masura....
    1 1
  • cum adica ?
    Cum adica s-a deschis? E deschis de aproape 1 an din cate stiu eu. Plus ca acum o luna mi-am vospit bara fata acolo. A iesit OK dar am un minus pentru ei din cauza ca mi-au zis ca imi vor da masina inainte de weekend si au reusit performanta sa ma lase fara masina peste weekend desi ma bazam pe ea si le spusesem de chestia asta.
    Masina a venit spalata dar presurile erau ude loarca si mi-a luat 2 zile pana s-a uscat textila de sub ele de la cata apa aveau.
    Vopsitorie 8,5/10 Customer care 6.5/10
    4 1
  • cristian
    iesire service
    Intr-adevar este deschis de mai mult timp service-ul, la masina am vopsit 3 piese.A iesit foarte bine cu mentiunea doar la partea de polish.La una dintre usi se vedeaua cateva holograme.Masina a fost spalata interior - exterior inainte de au o ridica si pot spune ca este primul service la care ma duc si masina este curatata atat de bine.Mi-au dat chiar si cu odorizant de tapiserie.
    2 0
  • super
    www.shauto.ro cel mai bun site de Anunturi Auto Moto GRATUITE .. intra sa vezi cele mai noi Anunturi Adaugate ... www.shauto.ro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru