S-a lansat Demo-ul Need For Speed Pro Street

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.11.2007
Impatimitii jocurilor video pot descarca demo-ul celui mai nou simulator auto: Need for Speed Pro Street.

Amatorii simulatoarelor auto pot incepe sa sarbatoreasca nasterea celui mai nou produs din seria Need for Speed. Botezat Pro Street, jocul continua seria de succes NFS apeland insa la o grafica mai buna, care va folosi la maxim capacitatile placilor video de ultima generatie.

Noul produs al celor de la EA Games vine si cu un sunet total nou, utilizatorii urmand sa se bucure de 35 de melodii compuse special pentru versiunea Pro Street a NFS. Stilurile muzicale incearca sa satisfaca toate gusturile (rock, muzica electronica agresiva, rap) si sa inspire acelasi sentiment de viteza si risc, subliniat de joc in sine.

Multe din melodiile care vor asigura coloana sonora a jocului vor fi asigurate de Junkie XL si membrii Artwerk, Datarok si Airbourne, precum si cateva piese de pe noile albume ale Avenged Sevenfold, Klaxons, Peaches, Wiley, Queens of the Stone Age si Unkle. Jocul va fi disponibil in Europa incepand cu 23 noiembrie, desi peste ocean americanii vor avea ocazia sa-l joace inca pe de 14 noiembrie.

Asteptarea se apropie insa de sfarsit pentru ca serverele FTP publice ale EA Games si celelalte site-uri specializate pun la dispozitie versiunea Demo a mult asteptatului joc.

Pachetul demo pentru Need for Speed: Pro Street are o dimensiune de aproximativ 800 mb, insa inainte de a-l downloada asigurati-va ca PC-ul dumneavoastra indeplineste urmatoarele cerinte minime:

 

 

Procesor Intel Pentium 4 2,8 GHz sau asemanator (3 GHz pt.Vista)  

RAM 512mb memorie (1Gb pentru Vista) 

Placa grafica cu 128 Mb VRAM si suport Pixel Shader 2.0 minim  

1.5 Gb spatiu liber pe HDD 

Windows XP SP2 sau Vista  

DirectX 9.0c June 2007 

 

 

Mai mult decat atat, placa video a calculatorului dumneavoastra trebuie sa se regaseasca in tabelul de mai jos, altfel veti avea surpriza neplacuta de a descoperi ca este o incompatibilitate intre PC-ul dumneavoastra si proaspatul produs EA Games.

 

 

ATI 

nVidia 

Radeon 9500  GeForce 6200
Radeon 9600  GeForce 6600
Radeon 9700  GeForce 6800
Radeon 9800  GeForce 7300
Radeon X550  GeForce 7600
Radeon X600  GeForce 7800
Radeon X700  GeForce 7900
Radeon X800  GeForce 8500
Radeon X850  GeForce 8600
Radeon X1300  GeForce 8800
Radeon X1600  GeForce FX 5950
Radeon X1800   
Radeon X1900   
Radeon HD 2400   
Radeon HD 2600   
Radeon HD 2900  

 

 

Automarket s-a gandit sa dea o mana de ajutor impatimitilor acestui joc.

Coloana sonora a jocului poate fi ascultata AICI iar demo-ul Pro Street poate fi downloadat direct de pe FTP-ul EA Games AICI.

Daca intampinati dificultati din cauza aglomerarii server-ului AICI gasiti o lista cu toate locurile de unde puteti downloada linistiti demo-ul NFS Pro Street. Daca inca nu v-am convins iata cateva imagini din joc si trei filmulete de prezentare.

Comentarii (35)

  • wow frateeee.. supertareeeee stireeee.. vedeti sa nu luati premiile grammy cu stirea asta.. succes..
    0 0
  • un lucru interesant e ca, masina tinde sa se comporte ca in realitate, acesta fiind un lucru nou in joc, si masina devine putin mai greu de controlat
    0 0
  • @ Ion
    Poate Pulitzer. Grammy doar daca se apuca de cantat.Asa ca stai jos daca te mananca sa comentezi ca scoti numai prostii.
    0 0
  • hahahha
    ahhahahahaa, ati aflat si voi?????Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    E aparut mai de mult. De la ce prieten ati aflat?
    :)))
    0 0
  • stire
    Pentru mine o o stire. Nu am timp sa mai caut pe site-uri sa vad ce apare. Mentionez ca am jucat tot ce se poate in materie de nfs pana la "....Carbon". Eu ma incadrez perfect in target-ul stirii. Multumesc.
    0 0
  • dan craciun
    boi
    terminati cu prostiile. Chiar nu aveti ce face? Nu va convine stirea plecati. Atata timp cat nu te ridici de la birou in intervalul 9-19 nu mai ai timp sa afli de pe x siteuri ce mai e nou in materie de jocuri. Acelasi lucru il pot spune si eu ... sunt un target pentru stirile automarket. Mereu mereu va treziti voi sa comentati.
    0 0
  • 'Taviti
    Nici o treaba
    Pur si simplu nu va inteleg pe unii. Ok sa zicem ca stirea nu-i cea mai noua. Da cine .... va pune atunci sa o cititi si mai mult sa si comentati aiurea, dar se pare ca va simtitzi mai bine cand incercati sa va laudati ca ati aflat deja aceasta stire. Supeeeeeeeer tare. Sincer decat sa faceti acest lucru mai bine dormiti in acest timp. ca ni-i si noua mai bine, la unii. Cat despre joc ... "tata lor" ;) Pe PS3 rupe tot si si pe PC.
    0 0
  • pt ION cu primul comentariu
    Ioane, de ce naiba te trezesti tu sa comentezi la fiecare stire cum ca ar fi mai veche sau ca tu o stiai mai repede? Nu poti sa te abtii sa jignesti sau sa faci pe desteptu? Probabil pt 90% dintre cititorii Automarket, aceasta e o STIRE pt ca noi mai mergem si la servici, mai avem si copii, mai avem si treburi prin casa, nu numai sa stam toata ziua pe net pe 1500 de site-uri, cum faci tu, si sa fim vesnic informati. Si nu uita, ca in domeniul auto apar zilnic cateva sute de stiri, pe care Automarket nu poate sa le redistribuie si ei, ar fi o munca enorma, si in primul rand nu ar fi citite in totalitate de noi... intelegi tu Ioane?
    Cat despre jocul NFS Pro Speed, este superb, cu grafica foarte reala, insa se pare ca e foarte greu de condus si controlat masina...Totusi am impresia ca la viteza de 250km/h ai merge cu 400km/h si aici au cam gresit. Oricum e cel mai tare joc in acest moment!
    0 0
  • !!!
    oricum noua sau veche stirea nu este din domeniul auto !!

    O zi buna !
    0 0
  • stire
    sa stii colegu ca sunt mai multi cei care viseaza decat cei care cumpara masini. Deci....stirea cam este din domeniul auto ;))
    0 0
  • re
    io astept jocul full;);)
    0 0
  • sincer multumesc, nu am mai avut timp sa ma interesez de noile aparitii si NFSul intotdeauna m-a relaxat dupa o zi lunga de munca...multumesc foarte mult!
    0 0
  • km/mile
    pt rica
    pai nu uita ca vitezometrul e in mile si 250 mile/h e aproximativ 400 km/h asa ca la 400 km/h orice denivelare face incontrolabila masina ceea ce in joc e destul de bine aratat
    0 0
  • interesant
    da bine k nu is si manele k sa poa sa satisfaca kiar toate gusturile,desi nu e muzica da multi retardati si ratati asculta cu geamurile jos si la max
    0 0
  • pt BmasE
    jocul full se lanseaza pe 13 noiembrie
    0 0
  • URAGANU
    asta da, merita atentie
    Da nene, uite cum revine incet incet spiritul NFS in aceasta lume a jocurilor cu masini. Muzica, grafica, sunetul motoarelor, parca se intorc la origini (NFS 1-2) si parca simti jocul. Multumim pentru stire.
    0 0
  • dragos
    demo
    Am jucat demoul si e greu de format o opinie dintr-o cursa in care nu prea ai de virat foarte mult si trebuie practic sa mergi cat mai repede. E greu de controlat masina, ce-i drept, am distrus-o de vreo 3 ori pana am reusit sa ma obisnuiesc :D
    Si cat despre desteptii care stiu ca a aparut mai demult, poate voi lucrati la EA Games dar pentru noi astia multi s-a lansat de cateva zile. Pe gamespot.com, care e unul din siteurile cele mai bune in materie de jocuri, demoul s-a postat pe 2 noiembrie, cu 3 zile inainte sa fie scris articolul. So if you're dumb, at least be quiet.
    0 0
  • bine tu dragos :))
    frate .. plina e lumea de sobolani de fire ca voi...noi nu avem timp ca voi ... toata ziua sa roadem la tastatura si sa subtiem pe zi ce trece din ce in ce mai mult pad-ul de la mouse .. uni mai au si o casa de tinut si niste copi de crescut
    0 0
  • nfs peo street
    frate ce ma bucur cami gasesc placa video printre alea ca ar fi nashpa sa numi mearga joku cai super misto
    0 0
  • Am testat si eu !!!!
    Ce pot sa zic in primu rand pt mine chiar a fost o stire .....mai ales ca am gasit si demo-ul pe aicea.....si are ce-a mai mare dreptate Uraganu ....orcum imi era dor de vremurile (NFS porche) cand te plimbai daor de drag sa admiri peisajul ....bye bye
    0 0
  • pantea alex
    need for speed pro street
    ma enerveaza n f s pro street pt k nu pot sal descarc pe klk
    0 0
  • adryan
    nfs proostreet
    am o placa video ati radeon SHAPPHIRE X1950GT DE 512 CU 256 O SA IMI MEARGA NFS PROOSTREET??????//
    0 0
  • nfs pro street
    e misto zocul parca e real deabia astept sa apare jocul ca sal pot cumpara si apoi sal joc.E super facut deabia astept sal termin.
    0 0
  • DOWNOUNLOADAREA
    ESTE STUPID FAPTUL CA NU SE POATE DOWNOALDA
    0 0
  • pustiulikka
    nfs pro street
    stie careva cand apare pro street-u la noi?nu varianta demo.
    0 0
  • puteti descarca nfsps full de pe un site de torente . ex: mininova.org
    0 0
  • :-/
    Fiiirarrrrrrrr...cat l-am astepta si s-ar putea (sigur )sa nu-mi mearga...:(((((((...nu-,i pote spune cineva dac dau totul la minim si am:Procesor AND Sempron 3000+ si 1.80 GHz ar putea sa-mi mearga???(am vazut ce scrie mai sus,cerintele dar mi-l trebuie neaparat,+ ca acum il am de pe un torrent...nu mai trebuie decat sa-l instalez si totusi...)
    0 0
  • Serialul NFS Prostreet
    va rog care imi pozte da serialul de la joc???? va rogggggggggggggggggggggggggggggg?
    0 0
  • pustiulikka
    terminarea jocului
    salut all.imi puteti spune cum sa il termin?am ajuns la steluta unde sunt ultimele curse si nu mi le deblocheaza .stie careva cum sa fac????cred ca o sa fiu printre putinii oameni de il termina cu 512 rami.
    0 0
  • don alyn
    de la mne
    acest joc cere prea multe dar knd o sa apare al nfs mai frumos krek ala nici nu mai tre jucat dekt privit...;)!si eu am tot c trebuie procesor AMD sempron 2800+,placa nvidia GE force fx 5200,512rami,memorie128 nush c vor...x(:)
    0 0
  • masina
    sa fie in flacari galbene si tunata la maxim
    0 0
  • hi_there_eu
    vreau full si gratis
    wa da full cand il da gratis ca de demouri poate sa mile dea shi bunica lu binicu, si ea are demouri , o graza .in schim cere putzine de la calculator dupa cate sau zis despre el
    vorbitzi shi lamuritzima pa I.D> yahoo
    hi_there_eu
    0 0
  • NFS Prostreet
    va rog cum il pot descarca?
    0 0
  • marian
    e naspa dc sunt curse legale
    salut daca imi puteti trimite si mie nsf carbon nu asta ca e naspa sau un site de undel pot descarca dar nu demo contactatima pe adresa asta va rog hermanmarian98@yahoo.com va rog tare frumos va ajut si io daca aveti nevoiee de ceva
    0 0
  • acasa
    ba mie cel putin imi place Need for Speed dar,.....asta nu din cauza ca ii naspa stiti.
    Faceti si voi un joc mai kalumea pe bune!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru