Saab 9-3 Yellow Edition reinvie traditia suedeza

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.04.2008
Saab a lansat 9-3 Yellow Edition, o serie speciala care vrea sa reediteze succesul primului cabrio de culoare galbena.

Esential

210 cai putere dezvolta propulsorul instalat pe editia speciala Saab 9-3.
42.380 de dolari va costa Saab 9-3 Yellow Edition.

Saab vrea sa reediteze succesul primului sau model decapotabil vopsit in culoarea galbena, lansat in 1991, cu o versiune cabrio a actualului model 9-3. Asemeni stramosului sau, editia speciala 9-3 Cabrio a fost finisata in galben si va fi produsa in doar cateva sute de exemplare pentru a asigura exclusivitate viitorilor proprietari.

Bazat pe versiunea echipata cu motorul in patru cilindri de 2.0 litri, care dezvolta 210 cai putere, Yellow Edition va primi o serie de accesorii noi care individualizeaza si mai bine modelul. La exterior, nota distincta este subliniata de jantele cu cinci spite de 17 inch din aliaj si de eleronul montat pe portbagaj. La interior, pasagerii se vor bucura de serviciile unui sistem audio de performanta si de tehnologia OnStar.

Seria speciala Saab 9-3 Convertible Yellow Edition va fi disponibila doar in Statele Unite si va avea un pret de pornire de 42.380 de dolari.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru