Saab 9-5 va primi îmbunătățiri la nici un an de la lansare

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.10.2010
Materialele din interior, suspensiile și direcția lui Saab 9-5 vor fi modificate de inginerii suedezi după ce acestea au fost criticate de jurnaliști în urma testelor.

La nici un an de la lansarea oficială pe piața europeană a modelului 9-5, Saab a anunțat - prin vocea responsabilului de produs Christopher McKinnon - că unele elemente constitutive ale acestui model vor fi îmunătățite pentru a putea să emită pretenții în lupta cu rivalii germani premium.

Conform oficialului Saab, schimbările vor afecta atât materialele interioare, cât și caracteristicile dinamice ale mașinii. Acestea au fost des criticate de presa europeană, modificările urmând astfel să fie realizate pentru ca Mercedes, BMW și Audi să fie ajunși din urmă cât mai repede.

Pe de altă parte, McKinnon a declarat că următorul produs pe care Saab îl va lansa pe piață - primul sub conducerea Spyker - va fi versiunea break a lui 9-5. Aceasta va apărea pe piață în vara anului 2011 și va fi lansată oficial, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie. În planurile Saab vor urma SUV-ul compact 9-4X (sfârșitul lui 2011), noul 9-3 (2012) și, ulterior, mult-discutatul model de oraș 92.

via | Whatcar

Taguri: Saab, Saab 9-5

Comentarii (4)

  • in ultimul timp aud tot mai multe vesti bune pt saab,sper ca se vor si implinii
    17 0
  • saab = opel
    sa mai zica ztele sau mai stiu eu ce visator ca saab e cine stie ce masina

    saab a facut inainte masini misto, diferite, acum nu sunt decat niste opeluri cu suspensie+directie sport si interior diferit.....
    3 20
  • este o stire care arata DIN PACATE ca Saab este in moarte clinica
    0 18
  • ANASTASIAHuffman35
    answer
    I strictly recommend not to hold back until you get big sum of cash to order all you need! You can get the personal loans or credit loan and feel comfortable
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru