Saleen pregateste un supercar si un brand nou

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.03.2008
Constructorul Saleen va dezvalui la Salonul de la New York un nou supercar si noul brand SMS Limited.

Esential

150.000 de dolari va fi pretul de pornire al viitorului model de serie inspirat de conceptul Saleen S5S Raptor.

Constructorul american de nisa Saleen va dezvalui in mai putin de o saptamana, in cadrul Salonului Auto de la New York, un concept botezat S5S Raptor Concept.

Prezentarea oficiala a conceptului va coincide si cu lansarea unui nou brand al grupului Saleen, botezat SMS Limited, orientat catre dezvoltarea unei game de supercaruri si muscle-car-uri de performanta. SMS Limited se va alatura astfel celorlalte marci ale grupului, Saleen Autosport, Saleen Speedlab si Saleen Inc.

Steve Saleen, fondatorul brandului american a declarat ca decizia de a lansa o noua divizie de performanta a fost luata a promova global linia de supercaruri care vor lua nastere in uzina constructorului de nisa.

Conceptul care va deschide noua divizie SMS Limited va fi un supercar sportiv cu motor central si caroserie din fibra de carbon si aluminiu. S5S Raptor Concept va fi propulsat de un motor V8 de 5.0 litri si va avea un pret fixat intre 150.000 si 200.000 de dolari.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru