Samsung primeste ajutorul Renault

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.07.2007
Cei doi mari constructori au semnat un parteneriat care va ajuta Samsung sa-si reinnoiasca gama de modele.

Renault si Samsung au semnat un parteneriat mai vechi care presupune o colaborare stransa intre cei doi mari constructori. Se pare ca aceasta colaborare a dat roade in detrimentul Nissan, pentru ca Samsung a decis sa renunte la platformele japoneze in favoarea celor franceze. Schimbarea se va produce incepand cu 2009.

Parteneriatul presupune si dezvoltarea unor modele noi, Samsung urmand sa-si imbogateasca gama de modele cu ajutorul constructorului francez. Potrivit presedintelui acestui joint-venture, Jean-Marie Hurtiger, primul model dezvaluit va fi un inlocuitor al actualului SM5. Acesta va fi insotit de o noua generatie a modelului sport de clasa mica SM3, care va imprumuta linii de design de la Megane II.

Gama va fi completata de un model de top, sedanul SM7 care va inlocui actuala limuzina Vel Satis. Pana la sfarsitul lui 2010, specialistii se asteapta ca Samsung sa lanseze si o versiune imbunatatita a MPV-ului Renault Espace

Comentarii (1)

  • se supara monitoru meu samsung
    coreenii dreaqu ,nu le ajunge piata de monitoare si telefoane
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru