Scorpion, partener oficial la “Vrancea Trophy”

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Turneul international de tenis "Vrancea Trophy" este sustinut de Scorpion, dealerul local Volkswagen si Audi.

Scorpion, distribuitorul Volkswagen si Audi in judetele Vrancea, Galati si Braila, este partener oficial la a cincea editie a turneului international de tenis “Vrancea Trophy” care desfasoara intre 9-15 iunie 2008 la Focsani. La competitie vor participa aproximativ 100 de sportivi de pe toate continentele, 36 dintre acestia fiind de nationalitate romana.

Turneul „Vrancea Trophy“ este dotat cu premii in valoare de 10.000 USD, iar cistigatorul va intra in posesia a 12 puncte in clasamentul ATP. In ultimii ani, Scorpion este recunoscut ca un promoter al activitatilor sportive, artistice si culturale din judetele in care isi desfasoara activitatea. Implicarea Scorpion in activitatea sportiva locala s-a consemnat prin sponsorizarea echipelor de fotbal Gloria Buzau si CSM Focsani in incercarea lor de promovare in esaloanele superioare inca din sezonul competitional 2005-2006. Sala Polivalenta din Focsani si Sala Sporturilor din Buzau au podeaua inscriptionata cu insemnele Scorpion si sigla Volkswagen, contributiile lunare platite acestora ajungand intr-un final sa sprijine echipele care isi desfasoara activitatea sportiva in aceste sali.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru