Se incheie Top Gear?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.03.2007
Jeremy Clarkson a afirmat intr-un interviu ca, din punctul sau de vedere, emisiunea Top Gear s-a terminat.

Jeremy Clarkson, gazda celei ma cunoscute emisiuni TV cu profil auto din lume, si-a exprimat indoiala cu privire la reluarea show-ului BBC dupa perioada de pauza dintre sezoane.

Daca la finalul ultimului episod filmat al sezonului Clarkson spunea "Nu stim cand ne vom intoarce", britanicul a declarat intr-un interviu acordat publicatiei The Sun ca "desi promo-urile spun ca Top Gear se va intoarce in vara, eu pot sa afirm ca acest lucru nu se va intampla".

Se pare ca principala problema se regaseste la nivelul contractelor dintre realizatori si cei trei prezentatori, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond. Astfel, realizatorii si-ar dori ca in emisiune sa apara mai multe vedete iar imaginile sa se concentreze mai putin pe masini, lucru refuzat categoric de echipa de prezentatori.

Comentarii (3)

  • documentati-va mai bine
    Nu mai sariti in sus cu afirmatii bombastice cand citati numai partial sursele sau nu va documentati ca lumea. Show-ul nu va fi oprit, dar producatorii se confrunta cu problema locatiei de filmare care trebuie schimbata. Aerodromul Dunsfold pe care se filmeaza in prezent nu mai poate fi inchiriat in continuare pentru ca in acea zona urmeaza sa fie construit un cartier rezidential, deci adio pista si adio "power laps". Toata tevatura trebuie reluata la noua locatie, pe o noua pista, noi statistici, noi recorduri, etc.

    Salutari.
    0 0
  • o idee
    Pot sa se mute in romania. Avem terenuri iefitne si bune. Vezi lacul vacaresti. Imprejurimile de pe langa centura, si asa mai departe.
    0 0
  • cedrik
    locatie noua
    poate le da jiji teren in pipera..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru