Seal a devenit ambasadorul Audi

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.06.2007
Dupa Elton John, un alt cantaret englez devine ambasadorul Audi. Seal va sustine promovarea A5 in Germania.

Audi mai adauga un nume celebru pe lista ambasadorilor sai. Dupa James Blunt, Elton John, Nelly Furtado, Macy Gray si Bryan Ferry acum a venit randul cantaretului de origine engleza Seal, sa devina figura centrala a constructorului din Ingolstadt. Seal va reprezenta Audi si va promova imaginea constructorului german in concertele sale.

Pana in prezent cantaretul englez si-a facut aparitia la doua evenimente deosebit de importante pentru Audi. In ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit, Seal a incalzit atmosfera cu noul sau single "Crazy" si a dezvelit apoi modelul Audi Q7 V12 TDI. La ceremonie Seal a declarat: "Conduc aproape in fiecare zi, de un an si jumatate, un Audi Q7 cu motor pe benzina. Cu toate acestea cand am vazut V12-le am intrebat cand pot sa primesc si eu un exemplar."

Seal s-a bucurat de exclusivitate si in ceea ce priveste modelul R8. Prezent la Las Vegas, la prezentarea oficiala a modelului R8, cantaretul si-a afirmat dorinta de a intra in posesia sportivei. La doar cateva saptamani dupa, Seal a devenit primul proprietar de R8 din Statele Unite.

Intre 9 si 14 iunie Seal canta live pe rand in Munchen, Koln, Frankfurt, Berlin si Hamburg pentru a sustine lansarea modelului Audi A5 in Germania.

Comentarii (1)

  • Ma apuca....
    Of, ma apuca bocetele cand vad faze din astea... Zice ca vrea si el un exemplar si i se da ca si cum as zice eu ca vreau o pereche de sosete...

    Ce ti-or fi si unii... Ce fain e sa poti primi tot ce vrei cand vrei...doar sa vrei...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru