Seat a inceput constructia fabricii lui Audi Q3

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.06.2009
Grupul VAG a investit 300 de milioane de euro in constructia unei noi fabrici in Martorell, care va produce modelul Audi Q3. Primul exemplar va iesi de pe linia de productie in 2011.

Spaniolii de la SEAT construiesc o noua fabrica langa uzina din Martorell pentru a putea produce si modelul Audi Q3. Noua fabrica de caroserii a uzinei spaniole va fi echipata cu 300 de roboti care vor construi caroseria lui Audi Q3. Productia modelului va incepe abia in anul 2011, cand Audi va oferi spre vanzare noul Q3.

Noua fabrica din Martorell va fi realizata in urma unei investitii de 300 milioane de euro, cea mai mare investitie facuta de Seat in ultimii 15 ani. Fabrica are o suprafata de 30.000 metri patrati, care este echivalentul a 4 terenuri de fotbal, pe cand cel mai inalt punct al acesteia este la 14 metri. Pentru a putea fabrica modelul Q3, Audi va angaja 1.500 de persoane la fabrica din Martorell.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru