Seat Exeo incepe de la 20.200 de euro in Franta

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.01.2009
Prima tara care a publicat tarifele pentru noua berlina a celor de la Seat este Franta. In Romania, Exeo vine in aprilie.

Esential

20.200 de euro este pretul de pornire al lui Seat Exeo in Franta.

Noua berlina din gama SEAT, modelul Exeo, se pregateste sa intre pe pietele europene. Una dintre primele tari care va face cunostinta cu modelul spaniol este Franta, reprezentanta Seat din Hexagon anuntand oficial preturile acestuia. Exeo va porni de la 20.200 de euro pentru versiunea de motorizare de 1.6 litri si 102 CP si va ajunge la un maxim de 28.295 de euro pentru 2.0 TDI/170 CP.

Oferta de lansare a lui Seat Exeo in Franta este insa una interesanta, fiecare dintre primii 100 de clienti care isi va achizitiona un exemplar urmand sa primeasca drept cadou un ceas Baume&Mercier, a carui valoare este de 2500 de euro. Miscarea are rolul de a atrage cat mai multi cumparatori, in conditiile in care, la lansare, Seat Exeo a iesit in evidenta prin faptul ca reprezinta o copie aproape fidela a vechii generatii Audi A4, model construit in acelasi Grup Volkswagen.

Motorizarile de care va dispune Exeo sunt in numar de sase, impartite frateste intre benzina (1.6/102 CP, 1.8/150 CP, 2.0/200 CP) si diesel (2.0 TDI/143 CP, 2.0 TDI/170 CP, 2.0 TDI/120 CP).

In Romania, comenzile pentru noua berlina Seat vor debuta la sfarsitul lunii aprilie.

via | Leblogauto

Taguri: A4, Audi, Exeo, Franta, Seat, pret

Comentarii (8)

  • cand si in Romania
    la ce pret si in Romania .si pe cand lansare ..
    0 0
  • Marian
    Scump, foarte scump
    Astia de la Seat au impresia ca sunt cu o clasa peste restul grupui, ca ar fi undeva imediat sub AUDI. De asta nici nu prea au vanzari. Ca vezi dom'le ei ar fi sportiva casei, iti dau aceeasi platforma tehnica pe Leon ca si la Golf, dar ei sunt mai sportivi ca ai 3 CP in plus si de asta iti cer un pret mai mare.
    Si legat de masina asta: cam scump pentru o masina SH, ca doar e un AUDI SH la care au schimbat sigla. La banii astia iti iei masina, nu jucarii. Motorul ala de 1.6 si 102 CP e deja poveste veche, macar un 1.4 TSI sa fi primit la banii astia. Dar scuze, pe vechiul model Audi A4 nu se gasea in oferta acest TSI si era mai greu, trebuia schimbat in acte si seria noului motor :D
    0 0
  • seat exeo
    stiti cum e cu exeo asta?
    va mai amintiti de opel kadett?apoi de cielo?cunoscatorii stiu la ce ma refer...acest exeo e varianta veche a lui audi a4,si cum seat face parte din concernul vw-audi s-au gandit ei cum sa mai faca un ban cu un model vechi...
    0 0
  • ?
    Addo ai dreptate, e un audi cu fata usor schimbata.
    0 0
  • Bunicel pretul
    In ultima serie aparuta masina asta avea pret de la 28.000... Pentru cine a avut masini mai multe stie ca o masina noua nu se compara cu una second.... Dar e adevarat ca la 20 de mii este pasat black edition 1.9motorina cu aceeasi platforma b6..
    0 0
  • NOUTATI
    TREZITI-VA PRODUCATORI!astea sunt preturi in bataie de joc fata de cumparatori.
    0 0
  • TREZIREA
    Seat este intradevar AUDI BRAND GROUP
    Exeo e o copie dar asteptati sa vedeti finisarile
    In ceea ce priveste platformele ce zice de faptul ca platforma noii Ibiza se va pune pe Audi?(A3)
    0 0
  • Auto
    Spuneti-mi un model nou care nu imprumuta nimic de la altii( Passat CC,Opel Insignia,.....,va zice ceva?)
    Se fac economii asta e adevarat si nu numai de cei de la VW
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru