Seat investeste in talente

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.04.2007
Seat a sponsorizat cu 15 automobile comunitatea educationala din Catalunia.

Seat a donat 15 automobile centrelor pregatire vocationala, care apartin Departamentului de Educatie al guvernului Catalan.

Evenimentul a fost gazduit de noile facilitati din recent inauguratul centru Seat Service din Martorell. Ceremonia oficiala a avut parte de prezenta unor oficialitati importante: Vicepresedintele Executiv pentru Resurse Umane Seat, Ramon Paredes Sanchez-Collado, Directorul General pentru Educatie Vocationala, Artistica si Specializata al Guvernului Catalan, Josep Franci i Carrete, precum si directorul Centrului de Formare Seat, Manuel Moreno.

Au mai participat coordonatori locali si directorii celor 15 centre de pregatire vocationala, care au primit automobilele. Vehiculele vor asigura conditii optime pentru cercetare si dezvoltare studentilor inscrisi la centrele de pregatire vocationala. Vicepresedintele pentru Resurse Umane Seat, Ramon Paredes, a subliniat importanta implicarii Seat in comunitatea educationala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru