Salonul Auto de la Paris 2016

Secret spart: noul Citroen C3, scăpat pe internet înainte de lansarea oficială

Publicat Marti, 28.06.2016
de Mircea Meşter
Comenteaza 19
Secret spart: noul Citroen C3, scăpat pe internet înainte de lansarea oficială - Poza 1
Secret spart: noul Citroen C3, scăpat pe internet înainte de lansarea oficială - Poza 2
Secret spart: noul Citroen C3, scăpat pe internet înainte de lansarea oficială - Poza 3
Citroen ținea la sercet pozele cu noul C3, pe care intenționa să-l prezinte mâine la Lyon. Internetul a pus însă mâna pe fotografii, iar mașina ni se prezintă în toată splendoarea sa.

Internetul și-a făcut din nou treaba și le-a stricat celor de la Citroen secretul lansării noii generații C3, care va avea loc în cursul zilei de miercuri, 29 iunie 2016, la Lyon. Cu 24 de ore înainte de această lansare, pe internet au scăpat trei imagini care fac parte din lotul celor oficiale pe care Citroen le ascunde deocamdată, iar acestea ne prezintă noul model în toată splendoarea sa.

De așteptat pentru unii, surprinzător pentru alții, Citroen merge pe un drum deja bătătorit de C4 Cactus la nivel estetic, noua generație C3 oferind o zonă frontală inspirată masiv din crossover-ul urban al mărcii. În plus, inedita soluție Airbumps, pernele moi montate de Citroen pe exteriorul ușilor pentru a limita daunele în cazul unor accidente minore, fac și ele parte din oferta de elemente practice de pe noul C3. În sfârșit, clienții își vor putea comanda mașina în nuanțe bi-tonale, cu plafonul colorat în contrast cu restul caroseriei. Este foarte probabil ca această soluție să fie una opțională.

Nicio informație legate de motorizările de pe noul C3, însă nu ne așteptăm la revoluții din acest punct de vedere.

Astfel, francezii vor miza pe motoare pe benzină cu 3 sau patru cilindri și pe diesel-uri mici și economice care să completeze oferta. Detaliile complete vin mâine într-un articol dedicat pe Automarket.

via Leftlane


Comentarii (19)

  • Traim vremuri interesante. Probabil cea mai indrazneata alegere din segment la acest moment.
    24 5
  • Misto masinuta si combinatia de culori. Sunt curios de interior.
    Ar fi interesant si un C3 VTS sau VTR cu vreo 200 cp ca pe pratele P 208
    2 0
  • poza cu interiorul; chiar original :)
    https://4.bp.blogspot.com/-fsogq0NNMmM/V3KjUsZyLZI/AAAAAAAAbiQ/eabV2ZVHd-MurYv7PYUBFB8z1--w9MbkACLcB/s1600/Citroen-C3-1.jpg
    2 0
  • Simpatic.
    17 3
  • app. de scapat...sa nu fi fost scapat pe topogan!
    0 5
  • Segmentul B cam stagneaza de ceva vreme pentru ca costurile de dezvoltare a unei platforme noi competitive sunt extrem de mari dar profiturile destul de mici. Din cauza asta Fiat vinde acelasi Punto cu tot felul de facelifturi de aproape 10 ani, Fiesta este si ea de mult pe piata, Polo la fel, noua generatie Corsa este defapt pe platforma celei vechi si tot asa. Poate doar Clio si 208 au mai adus ceva cu adevarat nou in segment in ultimii ani, iar acum si noul C3. Deci acest model este foarte binevenit.
    7 0
  • Fara exagerare un model mai mult decat frumos pentru clasa/categoria din care face parte.
    15 4
  • carcotasu
    masina arata super .. tactica de a "scapa" poze pe internet e foarte buna, pentru ca ce sa mai vorbim e o masina frumoasa si toate siteurile cu specific auto normal ca vor prelua informatia, asta ducand la si mai multa curiozitate din parte cititorilor/potentialilor clienti.. asta e un fel de "stim ca v-am aratat spatele masinii dintr-o schita, dar fiti pe faza maine da?"
    3 0
  • marca asta mereu a fost sub-apreciata la noi.

    c3-ul actual de exemplu, se conduce mult mai usor si mult mai frumos decat polo,corsa noua sau fiesta.

    simti ca plutesti, insonorizare superba, cutia chiar daca are rapoarte mai lungi si nu este foarte precisa, este perfecta pentru oras pentru ca nu trebuie sa schimbi atat de des...

    si da...polo se simte mai german, mai bine construit, corsa la fel, doar ca are un pic de pizza pe la imbinari din cauza fiat, iar fiesta este superba pe serpentine...insa in oras...in oras vrei confort maxim si o antifonare de exceptie...actualul c3 le are, sunt curios daca viitorul c3 va pastra traditia sau se va germaniza precum fratele lui, peugeot.
    12 0
  • Tembelus Rex
    Balosez dupa unul....vreau si eu un C3 in batatura.......dar e greu cu cash-ul in tara ca om obisnuit, simplu.......
    6 0
  • designul exterior chiar imi place, as vrea sa vad si interiorul. Eu imi dau cu parerea fara sa fiu un mare cunoscator al condusului, dar imi place cum arata si poate pe viitor voi conduce si eu acest model. Deocamdata m-am inscris la scoala de soferi, ieri am dat sala si am reusit sa fac un punctaj maxim, asta pentru ca m-am pregatit pe http://www.i-drpciv.ro/ Pana voi prinde putina experienta pentru a conduce aceasta masina, pot merge si cu masina tatalui meu.
    1 2
  • Interesanta, dar nu m-as vedea conducand asa ceva.
    4 5
  • Nu prea inteleg incadrarea acestui nou C3, acum e total diferit de cel actual. Parca s-ar incadra in segmentul B suv's judecand dupa acele bandouri de plastic de protectie prezente pe praguri, bare ,aripi.
    2 4
  • cea mai frumoasa alegere in clasa ei, clar.
    8 2
  • @what?

    Asa am crezut si eu prima data ca-i un SUV de clasa B de la Citroen concurabil cu Juke, dar m-am inselat dupa cele citite in presa straina.


    @eee . Tin sa-ti dau dreptate. Cert este ca C3-ul n-a excelat niciodata la design. Dar acum nu doar ca este cel mai frumos C3 , este cea mai frumusica subcompacta din clasa ei. Singura ei bataie de cap va fii Yaris , care la randul sau vine cu varianta HSD ( hybrid ) . De astfel singura din segment .
    1 3
  • As mai adauga si Mazda 2 cu suita de dotari premium : HUD, tempomat adaptiv, Bose Sound System , MZD Connect, etc.
    5 2
  • Acele bandouri de plastic de protectie sunt extrem de binevenite dupa parerea mea. Nu de putine ori am patit pe 'soselele' minunatei noastre tari ca m-am trezit cu zgarieturi si ciobituri la vopsea in jurul rotilor datorita pietricelelor mai mici si mai mari, nisipului si a altor chestii care se lovesc de masina, mai ales in timpul lunilor mai geroase sau ploioase.
    2 0
  • O masinuta draguta, asa cum ar trebui sa fie toate HB-urile de oras. Francezii au postat si poze cu interiorul:

    http://www.transhumaniste.fr/2016/06/28/nouvelle-citroen-c3-2016-photos-moteur-prix/

    Se aseamana mult cu cel de pe Cactus.
    2 0
  • Airbump-urile sunt degeaba puse, nu tot timpul un carucior sau o pietricica vor nimeri fix pe airbump-urile alea. Eu ma gandeam la un strat de cauciuc sau ceva similar pus peste tabla, foarte placut la atingere, pe care o simpla zgarietura poti sa o elimini frecand putin locul.
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru