Seful Ford renunta la avion pentru a reduce costurile

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 02.12.2008
Allan Mulally va merge pentru consultarile din Congres, de la Washington, cu un automobil, si nu cu un avion privat.

Esential

800 de km va conduce Allan Mulally pana la Washington.

Allan Mulally (foto), CEO Ford, a ales sa mearga la Washington, unde va sustine cauza companiei in Congres, la bordul unui automobil si nu a unui avion privat, asa cum obisnuia pana acum.

Mulally, care a condus in trecut si compania Boeing, s-a aratat sensibilizat de criticile noului presedinte ales, Barack Obama, care a criticat opulenta managerilor marilor companii americane.

In aceste conditii, Allan Mulally va conduce de la Dearborn la Washington pe o distanta de mai bine de 800 km. Boss-ul Ford vrea sa demonstreze subalternilor cum se pot reduce costurile companiei.

Spre exemplu, un zbor cu un avion privat de la Dearborn, unde se afla cartierul general al Ford, pana la Washington costa aproximativ 20.000 de dolari.

Via | Leftlane

Taguri: Ford

Comentarii (4)

  • george
    DA` SALARIUL? CE FACE CU SALARIUL?
    Nardelli de la Chrysler a acceptat sa ramana pe $1/luna la conducere. Mulally zice ca $9.3 milioane/an e "fair enough"...
    0 0
  • AndreiRN
    Salariul
    A anuntat ca accepta salariul de $1 daca se aproba imprumutil de la guvern de $9 miliarde. Interesant ca Renault a primit $5 miliarde de la guvern cand a avut nevoie si Leyland $16 miliarde si tot a falimentat.
    0 0
  • george
    YEAH, RIGHT...
    "Mulally said he'd work for $1 per year if his firm had to take any government loan money."

    Sau mai pe romaneste, Mulally va accepta sa i se diminueze salariul pana la $1 NUMAI DACA Ford se va atinge de fondurile destinate bailout-ului...ceea ce se va intampla pe la inceputul lui 2009 pe bune sau prin 2475 daca aplica reteta ENRON...ceea ce inseamna ca salariul lui o sa ramana bine-mersi acelasi...Ceea ce denota un tupeu iesit din comun...pentru ca tipu`, in loc sa ia banii astia imediat si sa inceapa sa investeasca in adaptarea la noile realitati din piata, va "trage de martoaga" pana va crapa de tot iar banii de bail-out vor fi "as good as gone"...Pentru ca facand asta, Mulally va "incarca" inca vreo 40 - 50 de milioane de parale...Not bad at all...
    0 0
  • parapanta
    mai ieftin e cu parapanta .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru