Seful Lamborghini vrea mai putin Audi in modelele sale

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 02.05.2008
O noua regula interna Lamborghini spune ca modelele Lamborghini au voie sa utilizeze maximum 20% din cele Audi.

Esential

20% este limita de piese comune utilizate de modelele Audi si Lamborghini.

Dupa ce ultima generatie a lui Gallardo a fost acuzata de unele voci ca imparte foarte multe parti componente cu supercarul celor de la Audi, R8, desi primul costa mult mai mult, presedintele Lambo ridica vocea: "Vreau mai putin Audi in Lamborghini!".

Noile reguli interne de la Lamborghini arata ca modelele italienilor vor fi limitate la preluarea a maximum 20% dintre partile componente ale unor modele Audi.

"Avem o regula interna care spune ca viitoarele parti comune nu vor depasi 20% din totalul pieselor unui model. Vom incerca sa lucram impreuna cu cei de la Audi doar la partile ascunse ale unei masini, elemente care nu vor atinge ADN-ul Lamborghini. Aici intra platformele electrice, care de obicei necesita o investitie ridicata, sau filtrele, desi vom cauta sa nu exageram cu preluarile", spune Stephen Winkelmann, seful companiei italiene.

via | Carscoop

Taguri: Audi, Lamborghini

Comentarii (5)

  • 2 la 1
    De ce sa nu faci doua masini cu acelasi tip de piesa?, schimbul de piese intre marii producatori (in general germani) este ceva obisnuit, lucrul in echipa poate duce la rezultate bune, mai ales in plan automobilistic. Presedintele Lambo a uitat izul de miros falimentar care se raspandea prin fabrica sa. Cu cele 20% parti comune, poate se refera doar la estetic, la partea mecanica si electrica (in general ascunsa) nu prea deranjeaza, poate chiar imbunatateste bugetul.
    0 0
  • lamborghini vs audi ?!
    paii....si ddc sa nu fie la fel... c poate avea =)). pai dak o luam asa ele sunt egale la pret si la putere. ma rog s-ar putea sa-l ia lamborhini k doar are 560 Cp c ne jukam .Da nu rest sunt kam egale. da o dak as fi nuj c mias lua krd ca un R8 ;) sau poate imi iau la anu un R10 :))
    0 0
  • dennys
    cine-i sef acela dicteaza
    Audi este actionarul majoritar la Lambourghini asa ca cum vor spune cei de la Audi asa va fi nu cum va dori seful de la Lambo- parerea mea
    1 0
  • o fii lamborghini apartinand de audi dar lamborghiniii o masina speciala pt care multi ar cheltui multi bani. asta reprezinta o parte destul de mare din profitul celor de la audi. si oricum audi apartine la randul ei de vw . daca stai sa privesti un audi a4 (noul)si vw passat vei vedea ca mandua seamana.si nu mi se pare ca audi r8 seamana cu lamborghini gallardo poate putin la spate . oricum de ce nau facut cei de la audi o masina mai puternica sau un r8 mai puternic decat lambo gallardo. lamborghini ii o firmma renumita pt masinile lor exotice de mult timp si desi audi contribuie la producerea maisnilor lambo eu cred ca mai mult ii mana italienilor si mereu va fii. nu poti compara lambo cu audi
    0 0
  • audi fan
    APB
    - pai normal ca nu poti compara audi cu lambo. . - de ce nu a cumparat lamborghini pe audi........ ???

    -momentan audi are super-caruri, si or sa mai faca.
    -dar ei nu se axeaza doar pe astea, super-sport si super scumpe .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru