Senatul Romaniei a anulat taxa auto

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.05.2008
Senatul a votat astazi un proiect legislativ care prevede anularea respectiv restituirea taxei auto.

Plenul Senatului a adoptat astazi un proiect de lege initiat de Partidul Democrat Liberal (PD-L) care prevede anularea taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule si restituirea sumelor incasate din aceasta taxa auto in termen de 90 de zile de la depunerea solicitarii, sustine Mediafax.

Propunerea legislativa privind modificarea Legii nr. 571/2003 din Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare a fost adoptata cu 45 de voturi "pentru", 6 voturi "impotriva" si o abtinere, in favoarea acestuia votand senatorii PSD, PC si PD-L.

Proiectul legislativ votat de Senat vizeaza modificarea Codului Fiscal si prevede ca Ministerul Economiei si Finantelor sa restituie persoanelor fizice si juridice indreptatite sumele incasate prin taxele speciale pentru autoturisme si autovehicule.

Astfel, in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a legii, Ministerul Economiei si Finantelor va elabora si va supune spre adoptare Guvernului normele metodologice de punere in aplicare a prevederilor.

Guvernul a respins initiativa legislativa, motivand ca introducerea taxei speciale a fost efectul eliminarii sistemului de accizare, la care se adauga masurile privind protectia mediului.

Soarta acestui proiect legislativ este la Camera Deputatilor, forul decizional in privinta acestui act normativ.

Taguri: taxa

Comentarii (74)

  • Mircea
    e pe bune????
    eeee,vedeti ce se intampla cand este campanie electorala??stati pe faza k dupa votari baga ei alte taxe.oricum,sa profitam de ocazie si sa ne luam masini de dincolo ;)
    0 0
  • taxa
    Daca nu voteaza deputatii e basm
    0 0
  • Bobilson
    Praf in ochi
    Acu' inainte de alegeri....dar o vor taragana pana dupa alegeri si apoi subit nu trece de camera deputatilor
    0 0
  • naivi
    Naiva natie mai suntem......
    0 0
  • inamicul
    taxe taxe si iar taxe
    parca totusi pare de crezut ca va fi finalizat acest proiect legislativ in acesti parametrii. Cel mai probabil sa se reduca
    0 0
  • auleu
    daca se anuleaza taxa asta, sigur va veni una sau mai multe mai mari. asa se intimpla intotdeauna
    0 0
  • Evident Camera Deputatilor va respinge aceasta lege si tot vom ramane cu "taxa verde"
    0 0
  • Vrajeala mare
    Nu prea cred eu in asa minuni din partea suspusilor
    0 0
  • Tivadar
    NESIMTITI
    Sunt niste perversi cei de la putere.Cum trec alegerile se va pune la vot din nou introducerea taxei.TARICEANU v-a prelua controlul din nou....la taxa.Isi va urmari interesele si nu va tine cont de multime...Sper sa decada din asemenea functii
    0 0
  • fuga fuga
    Care cunoasteti oameni pe dincolo sau aveti relatii , sa va grabiti ca nu stim cat o sa tina.Ce bine!!!
    0 0
  • NORMAL CA NU-I MAI INTERESEAZA
    Normal - guvernul nu mai este interesat acum de taxa pt ca oricum se va schimba curand, as ca nu-l intereseaza, banii se vor da inapoi dupa alegeri si pe langa asta cum sa voteze ei impotriva cand vin alegerile, ca daca vota pnl, sau psd impotrica pierdeau voturi in perioada lor de sperante.
    0 0
  • hmm
    mah voi nu cititi decat printre randuri? cititi si ce e jos "cu steluta" ca asa ne prostesc mereu :) 1000% ca nici nu o sa treaca de Camera Deputatilor vreodata.. campanie.. mai bine zis prosteala pe fata.. dar noi suntem invatati sa punem botul..
    0 0
  • e doar CAMPANIE ELECTORALA
    daca nu trece de camera deputatilor e doar CAMPANIE ELECTORALA
    0 0
  • "ABUR TEHNOLOGIC"
    Sa fim atenti la: "Soarta acestui proiect legislativ este la Camera Deputatilor, forul decizional in privinta acestui act normativ."

    E greu de crezut ca va fi aprobat, praf in ochi ...doar e campanie electorala.
    0 0
  • Lorand
    ca ca
    Sunt uimit totusi ca nimeni nu a facut o remarca la cacofonia din articol! Oricum... important subiectul la care se refera articolul.
    "motivand ca ca introducerea taxei speciale"
    0 0
  • tot Loganu e de vina... :))))
    0 0
  • Crystal
    Banners
    Hai cu taxa jos.... nu se mai poate... trebuie sa fim ca toti ceilalti!
    0 0
  • ***Vl@d***
    "taxa electorala"
    Este vb de campaniile electorale.....jocurile lor politice....cine a platit taxa auto pt o masina n-o sa mai vada bani inapoi de la stat,asadar dupa campania electorala sa fiti siguri dragi romani k nu va ramane asa cum zic ei acum!!!!
    0 0
  • Vorbe
    Eu ma mir cum toata lumea trage concluzii fara acoperire. In final se ajunge la "asta este..."
    Noi discutam aici , suspusii discuta acolo ,ei fac ce vor si noi facem CE VOR EI..."asta este..."
    Toata lumea de pe aici e "pierde vara" ? Chiar nimeni nu poate face nimic ? Atunci hai sa facem TOTI ceva !!! Noi ne "batem" ,ei castiga...
    0 0
  • Vrajeala
    Acu un an si ceva era vorba de niste modificari ale limitelor de viteza prin localitati si pe drumuri nationale/europene, a trecut de ceva camera da eu nu am mai auzit nimica despre modificarile acelea, poate nici nu s-a discutat in cealalta camera asa ca nu a trecut. La fel s-ar putea sa fie si cu taxa asta, s-ar putea sa nici nu se discute in Camera Deputatilor, asa ca is cam vorbe in vant. In plus cititi cu atentie cata lume o votat: 52 de persoane din toata camera, nici nu stiu cum o avut cvorum, sau cum sa scrie.
    0 0
  • si acuma potzi aduce si masini euro 2 fara sa platesti mult?
    0 0
  • sa se scoata si sa o primesc inapoi
    Sper să se întâmple acest lucru pentru că oricum am dat în judecată si procedura asta este mult mai lungă. Aproximativ 5000 lei nu-mi strică să-mi schimb distributia la masină si să-mi mai iau niste mobilă-n casă.
    0 0
  • Praf in ochi??
    Praf in ochi??
    Iti vor da banii inapoi ca sa o platesti pe cea de-a doua sau daca ai inregistrat-o (prima data) este deja inregistrata??
    0 0
  • andrei
    taxiceanu
    normal k o va aproba shi guvernul..k doar e campanie electorala. dupa campanie vor baga altele..poate kiar mai mari. dar asta e .. sa profitam macar acum in campanie
    0 0
  • danutzu
    taxa
    sincer .nu mai cred in minuni ....mai ales in una ca asta ....pana nu vad cu ochii mai banii de pe taxa inapoi nu mai cred nik ......
    0 0
  • gheorghe
    oameni buni...
    intrebarea de fapt si de drept pe care nu si-o "pune" nimeni este urmatoarea: in perioada de "tranzitie" intre sistemul actual de taxare si cel posibil viitor...cum se inmatriculeaza masinile?...pina acum era un mic codicil care spunea ca misiunile diplomatice,persoanele cu handicap si fundatiile nonprofit nu platesc aceasta taxa...din pura curiozitate m-am dus la finante si am incercat sa "inmatriculez" o masina de dincolo pe fundatia non profit culturala pe care o detin...raspunsul primit a fost ca desi este trecut in lege nu au metodologia de aplicare in aceste cazuri ...adik cu alte cuvinte desi legea te scuteste de taxa daca esti handi...nu exista metoda de aplicare a acestui lucru...asa ca dragi oameni si fericiti posesori de logan...cum bine spuneau unii...nu trece de camera...pina sa ajunga la camera mai sunt 30 de zile,daca trece metodologia se lanseaza la minim 30 maxim 90 de zile de la adoptare,implementarea metodologiei se face in minim 30 maxim 60 de zile...mentionez ca este vorba de zile LUCRATOARE....asa ca faceti un scurt calcul daca totul ar fi roz cam in cita vreme nu o sa se plateasca de fapt taxa...muuult dupa ce i-am votat pe cei ce se lauda ca o scot....ceea ce nu se va intimpla...va pup pe portofel si pe emblema de logan.cine nu stie repet ca urasc acea masina si ca nu am 16 ani si cosuri pe fata,am 3 masini,nu mai am nervi sa le enumar,cistig bine si scriu pe aici si comentez pt simplul fapt ca POT si ca ma AMUZA raspunsurile celor ce nu sunt ca mine
    0 0
  • andrei
    taxa
    vrajeala
    0 0
  • Dreptate
    Doar Dumnezeu ne mai face dreptate. Pacat ca am familie si m-au ars de 6230 ron la taxa. De banii astia faceam o asigurare la copil. o vacanta doua afara. Noi romanii nu stim sa fim uniti, de aia de dezbina toti. Pacat
    0 0
  • bogdan
    vrajeala
    asta e vrajeala de campanie electorala!!!
    0 0
  • taxa auto
    ar fi bn sa se scoata taxa auto ca nu ai mai vedea o rabla pe strada voua va convine sa ne ducem ca niste catei la bulgari mie 1 nu dar oricum eu cred ca o sa mai inventeza ei o taxa ceva
    0 0
  • gabriel_nasti
    oare
    ar fi bine sa fie adevarat acest lucru. oare scapam usor usor de magariile unora de sus ???
    0 0
  • Cocalari
    TOTUSI< E NUMAI UN PROIECT>>> AUTOMARKET>> NU MAI AMAGITI AIUREA >>>
    v=as ruga frumos sa va informati asupra drumului legilor prin romania..... de unde pleaca si pana unde ajung... unde sunt voturile care pun in vigoare avea lege.... in rest.. numai vorbe...
    0 0
  • Crysty
    Taxa auto
    E vrajeala ! Nu se va adopta niciodata ! Se va umple tara de rable de afara ! Sunt de acord sa iau masina de afara decat logan dar sunt oameni mai saraci care isi permit masini non euro sau euro 1, cel mult euro 2 la 1000 euro. Ganditi-va unde se va ajunge ! Bulgaria va fi prea mica in comparatie cu transporterele de masini care vor intra la noi in tara. Nu se va scoate taxa !
    0 0
  • Cristi
    Ce va bucurati!
    Nu aveti nici cea mai vaga idee, ce o sa fie pe strazile din Romania. Cine se bucura mai mult ca aceasta taxa nu va mai fi?
    Acei Samsari care isi bat joc de oameni si care sunt o gramda si care iau masini din afara, dau KM Inapoi si le revopsesc. Si Romanu sarac i-a cu incredere masina si apoi se caeste.
    De ce lumea nu se duce " LA MUNCA CA PE VREMEA LUI CEASUSESCU " si stau sa pacaleasca lumea?

    ATENTIE " ORICE SAMSAR, NU VINDE O MASINA FARA SA NU-I IASA MIN. 1000 EURO. "
    Asa, ca fiti atenti
    0 0
  • NU FITI FTRAIERI
    ATENTIE! NU CREDETI CE SA SCRIS! E FALS! TAXA NU VA CADEA, BANI NU VETI PRIMII INAPOI! DRAGI romani, fiti seriosi si ganditi matur! e o pacaleala acum in prag electoral, ce naiba, doar nu credeti ca o sa pice taxa !!!!!!!!! Rugati-va in skimb sa pice TARICEANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e pentru binele vostru si al banilor care inca-i aveti in buzunare! salutare
    0 0
  • jazzboy
    sa se duca dracului...
    le doresc la toti sa ia calea Elodiei... doame de-ar invia vlad tepes...
    0 0
  • raxa
    Mai da-o incolo... ar fi prea de tot. Io zic ca ar fi mai bine sa introduca o taxa pe masura emisiilor de co2 si a utilizarii autoturismelor...
    0 0
  • Analfabeti
    Vad din ce in ce mai multi analfabeti si agramati care scriu pe forum/uri. Nici asta nu face exceptie. Cei care nu stiu sa scrie (cu 1,2,3... de i, sa desparta sau sa faca un acord gramatical) ii rog sa se abtina. Si acu o sa se gasesca ”aia destepti” care o sa imi atraga atentia de ce si cum sunt pe langa topic sau sa ma injure. Numa' bine. Traiasca gramatica
    0 0
  • adeelyn_
    Profitati ! ! !
    Daca se anuleaza, atunci sa profitam si sa ne cumparam masini de dincolo ... caci oricum nu se va renunta definitiv la taxa, poate la asta dar sigur vin altele care sa tzina loc si pentru asta !!! ... Ce tzara de ... !
    0 0
  • taxa
    Bah campanie sau nu daca o sa o scoata va fi bine ...... si pentru ala care spune ca se va umple tara de rable ...... CE O SA TE FACI CAND MOARE TACTU???? de unde o sa mai ai bani
    0 0
  • Suck my dragon balllz
    taxe taxe si iar taxele celor influentzi
    DACA trecea aceasta lege vor aparea altele , ( asta daca trece ) si TAXE DE MEDIU EXISTA DEJA , trebuie euro 3 sau 4 ca sa nu te usture rau...
    0 0
  • Bucurati-vaaaa!!! ... 2-3 minute :D
    Las' ca isi scot ei parleala prin alte metode dupa alegeri :))
    0 0
  • claudiu
    marfa
    asa mai merge
    0 0
  • vise
    acum cat sunt alegeri...ne tin in suspans :)) k apoi....oricum nu voteaza...si dak voteaza...baga alte taxe.....vorba aia...nu tre sa faca si ei bani cumva?....taxe...de care nici nu prea auzi in alte tari....
    0 0
  • ATENTIE PE CINE VOTATI ACUM
    TAXA ESTE O MOMEALA
    DACA SE VA APROBA INAINTE DE ALEGERI ESTE OK;DACA NU TAPAAAA !!! NU TRECE: SALUTARE.
    Ps.din strainatate taxa se vede urit,ca la noi.
    0 0
  • AndreiRN
    Teapa
    Daca si asta ajunge sa devina teapa atunci vai de capul celor ramasi in romania si de cei ce accepta furtul guvernamental sub pretexte nobile. Deja se crucesc europeni cand aud de romania dar dupa o asa manevra politica or sa scuipe cu dispret.
    0 0
  • cristi
    oameni buni...ei spun ca desfiinteaza taxa...dar ganditi-va voi ca nu au spus nimic de taxa de mediu...nu vom mai avea taxa de prima inmatriculare dar vom avea taxa de mediu...asa ca nu va ingramaditi prea tare in vamile romanesti....bafta
    0 0
  • New generation
    INTERESANT....
    DECI! Retineti: senatorii PSD, PC si PD-L...
    in ultimii 2 ani unde au fost?
    0 0
  • giurebe nicolae
    sa dea dracin voi
    sintet nesimtiti acesti alesi ai neamului ai neamului nostru romanesc acu si din tot deauna an fost scavi liberi neau dat un os si ne am bucurat ca niste copii sa va fie rusine porcilor de guvernanti
    0 0
  • sanse mici sa treaca...
    vorba unuia de mai sus : doame de-ar invia vlad tepes...
    multi sunt in functii inalte si profita de toate pe bani nostrii. mi-ar placea si mie ca noi romani sa ajungem o familie unita !
    0 0
  • foarte bine
    foarte bine ar face ar fi cea mai buna alegere facuta de ei.Bravo in sfarsit va-ti gandit la o alegere buna.Sa o tineti tot asa
    0 0
  • alta taxa
    dar apare taxa de mediu. adica aceeasi marie cu alta palarie
    0 0
  • LORD WADER
    TAXA AUTO =BANI LUATI CU JAPCA!
    AVETI TIMP SA-I CREDETI FRATILOR PE JAPCARII ASTIA DE ¨SUS¨? VORBA LUI MIRCEA BADEA:MA DOARE-N COT DE FRAIERII ASTIA! MINT CU NERUSINARE PINA ISI VAD SACII IN CARUTZA, DUPA CARE SALTA LA LOC NENOROCITA ASTA DE TAXA AUTO.DOBITOCII ASTIA NU AU LIMITA BUNULUI SIMT FRATILOR,TE BAGA CU JAPCA IN U.E.DUPA CARE ITI APLICA TAXA AUTO!!! PAI CUM VINE ASTA? ORI SINT UN UE ORI NU!CE MAMA DRACU FAC ASTIA CU NOI NE FUUT CU P...A INDOITA? PAI DUTE DRACU DE PARLAMENTAR CARE TE PLIMBI CU ML 600 SI NU AI PLATIT SIGUR NICI O TAXA TU NU ESTI TOT ROMAN? TU NU PLATESTI TAXE?BOGATULE CARE ESTI BOGAT TE DOARE-N COT DE TOATA ROMANIA ASTA SARACITA LA BLANA!!!MAI GINDESTE-TE SI LA OMU ALA SARAC CARE ISI IA SI EL O AMARITA DE MASINA DE 1200CM ,CE DRACU TAXA SA MAI PLATEASCA? CIND EL ABIA ARE BANI SA O CUMPERE!! LA DRACU CU VOI TOTI CONDUCATORI IUBITI SI CU TAXA VOASTRA CU TOT DE ECOLOGIE AUZI LA EI !!! SI NOI SINTEM VARZA LA CAPITOLUL ASTA! UITATI-VA DEASUPRA BUCURESTIULUI LA SMOOGUL CARE PLUTESTE IN VAZDUH...HALAL ECOLOGIE! STITI CE E ALA ¨SMOOG¨?...NU CRED! HAI PA SI INCA O DATA LA DRACU CU VOI TOTI !!
    0 0
  • oare?
    ingrasha porcu' acum?.numai VRAJEALA.sunt alegeri,dupa aia dumnezeu cu mila.PRAF IN OCHI.
    0 0
  • vrajala
    daca e inainte de alegeri aprobata e ok,dar daca e dupa E TAPA FRATILOR,JOS TARICEANU-un gunoi de om.
    0 0
  • VladOne
    automarket... felicitari, ti-ai facut trafic pe site :)))
    mda... pe langa faptul ca nu o sa treaca de camera si totul e doar o chestie aruncata asa... ca sa mai aiba mintea romanului la ce sa viseze si ce sa mai faca si o campanie electorala. mai sunt si cei de la automarket care-si fac un trafic signifiant... felicitari, le aveti si voi, ca toti ceilalti... ma refer la manipulare ;)
    0 0
  • Ce bine ar fi ...
    Banuiesc ...ca ...acum toata lumea o sa fuga,sa isi aduca "stocuri" - "stocuri"de masini ...din Germania ..si sa le inscrie....pana la alegeri evident.Abia putem circula acum...drumurile sunt aglomerate de dimineatza pana seara...si abia de acum ...o sa inceapa adevaratul calvar !
    0 0
  • ADRIAN GRAUR
    hotie
    sunt o persoana cu handicap deosebit de grav ,acum 2 luni in urma unui memoriu inaintat ministerului de finante am fost scutit de taxa de prima inmatriculare.pana aici suna frumos ,am achizitionat din germania un vw t4 caravele dotat cu sistem hidraulic si cu rampa pt.carucior.am trecut de rar ,de taxe si impozite,de finante si am ajuns la politie la inmatriculari.nu imi dau numere decat daca depun la dosar permisul meu de conducere.deci cei de la politie nu tin cont de scutirea de taxa eliberata de ministerul de finante.este un abuz deoarece nu exista lege care sa ceara permis de conducere la inmatricularea unui autoturism.e un ordin intern pt.a se evita abuzuri.din '89 de cand sunt in carucior nu am inmatriculat nici un autoturism pe numele meu.oare despre ce abuzuri e vorba aici? ca sa nu mai existe nici un dubiu ,vine dl tariceanu si modifica legea care de la 1 iulie 9o sa sune astfel:"(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1):b) autoturismele echipate si destinate conducerii de catre persoanele cu handicap fizic grav si accentuat, asa cum aceste persoane sunt definite în Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicata, cu modificarile ulterioare, si care poseda permis de conducere;".imi poate spune cineva daca a vazut vreodata in Romania persoane cu handicap fizic grav si accentuat la volanul unei masini?
    handicapati sunt cei care debiteaza astfel de legi si cei care le voteaza.singura mea speranta de a inmatricula masina este ca taxa sa fie anulata definitiv!!!!
    0 0
  • Taxiceanu
    Campanie Electorala
    Oare cand se va trezi romanul, sa vada ca tot ce abereaza amaratii astia, sunt numai minciuni si povesti inutile! Sa vina regele, monarhie,comunism, orice altceva decat bataiaasta de joc! Jos Tariceanu,PNL, Bozganian si alti hoti. Avem nevoie de o tara noua....unde o gasim?
    0 0
  • da da da
    mhmm
    Cand o sa se scoata vreodata o taxa in Romania....o sa vedem crocodili zburatori.Gasesc astia taxe pe orice,draq si pe cadouri acuma.In curand si pe aer si pe cat mergem in fiecare zi sau cine stie ce leo trece prin cap.Campanie electorala...
    0 0
  • florin
    taxa
    ce bine au facut alesii nostri
    0 0
  • ha, ha, ha
    Ce va tot plangeti atat ma ? Nu e bine ? Daca ai calc sa postezi aici inseamna ca ai ceva conditii, sunt altii care nu au asa ceva, banii pe care ii platiti voi pot ajunge la scolile de la tara, sa modernizeze invatamantul ca e la pamant cu dotarea, pot ajunge in construirea de autostrazi sa aveti uinde alerga voi cu bolizii, ziceti ca romanu nu are bani ? ... ba baiatule cand te-ai uitat ultima oara pe strada...? sa vezi ce masini circula ....si tot romanu are de bine de rau un cazan de Dacie , ca e Logan sau dacia tot are cu ce sa incurce circulatia, nu vedeti ca in majoritatea oraselor mari nu se mai poate circula ? toate cazanele pe strada, eu as tripla taxa auto si as reduce la 1% doar pentru masinile noi si pana intr-un an, indiferent ca e Logan, Ford, Kia, sau alta marca. Va tot luati de Loganuri, da nu vedeti toate camioanele alea dezastruoase care polueaza in nestire. Strazile care au devenit neincapatoare si pelanga asta sunt de cea mai rea conditie...gropi, santuri si alte minuni....
    0 0
  • TARA NIMANUI
    CU TOTII RECUNOASTEM CA SUNTEM PROSTITI DA NU FACEM NIMIC....SINCER, NE MERITAM SOARTA ASTA. STIM DOAR SA NE PLANGEM DE MILA !!!
    0 0
  • noi si ei!
    taxa!
    Asta da campanie electorala!!!! Ce mai in 5-6 luni o vor fasi si mai lata cailalti care vin, ca doar le trebuie bani si lor, nu?! sau astea vor sa se imbogateasca si mai mult. Dar cui ii pasa noi votam , ei castiga!
    0 0
  • totusi....
    nu sunt eu un mare fan al politicii dar...acum nu sunt alegerile pentru primari???daca e pe bune s-ar putea chiar sa scapam de taxa,nu au cu s-o amane pana la anu`...
    0 0
  • dumitrascu
    taxa auto
    bravo partidului care a propus si partidelor care au votat pentru.daca se va aplica, aceste partide cred ca au dat lovitura cistigind electorat.va multumesc chiar si pentru intentie.
    0 0
  • restituire
    ce sa inteleg din asta , ca pot sa mi recuperez banii care i am dat pe prim inmatriculare?cum?
    0 0
  • ...
    lasa ma taxa auto acolo inca de-ar mai mari-o ne-am saturat ma de fumul masinilor voastre si de nesimitirea soferilor, toti care injurati taxa sunteti o gramada de snobi care simtiti nevoia acuta sa va luati golf 6 din germania (eventual rosu) si sa il aduceti aici sa il parcati de aiurea si sa va faliti cu el la prieteni "ca uite e ca nou nu are decat 400 000 de km, dar is facuti in Germania".

    De ar pune astia taxe sa dubleze pretul masinilor sa nu isi mai permita nimeni ca deja sunt mult prea multe, dar si atunci o sa se gaseasca snobi sa scoata banu ca deh tre sa ai masina rosie in fata blocului ca daca ai nevoie sa iesi din oras...
    0 0
  • Fara minte!!!!
    nu inteleg unde va este capul cand ziceti sa scoata taxa ...pai nu o sa mai ai loc nici cu bicicleta...rolul taxe este sa tina cat de cat sub contrtol importu' auto...sau au postat numai samsari aici ....of of of
    0 0
  • pishky
    ????
    a fost 1 aprilie


    oare s-a intors calendarul cu susul in jos????
    0 0
  • pt teo..
    hai marsh Teo.. can vei plati o taxa de aia vei intelege..
    0 0
  • calin dimbar
    taxa tariceanu
    nu stiu cum pot fi asa fraieri romanii ,liberalii intotdeauna au facut legi pt ei nu pt muritorii de rand
    0 0
  • marius1984
    taxa
    va salut.pate sa-mi spuna cineva ,dupa ce cade taxa auto(daca cade)cat mar ajunge sa inmatriculez un :i.9tdi ero2Pva multumesc anticipat.
    0 0
  • fermecatorul
    daca nu trece taxa ce a-ti zice sa le da-m foc la toti , poate asa cei care vor veni la conducere vor tine seama si de noi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru