Senner a creat un kit pentru Nissan 370Z

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.10.2009
Tunerii de la Senner au creat un kit de tuning exterior pentru Nissan 370Z. Modelul a primit 21 de CP in plus, alaturi de un kit de suspensie si un set de jante.

Nissan 370Z a primit un pachet de tuning de la Senner, care modifica atat exteriorul acestui model, cat si motorul V6 de 3.7 litri al acestuia. Astfel, unitatea V6 cu care este echipat Nissan 370Z dezvolta acum 352 CP gratie noului sistem de evacuare Invidia, construit din otel inoxidabil. Diametrul tevilor utilizate pentru aceasta evacuare este de 101 milimetri si design-ul noii evacuari confera un flux mai eficient al gazelor arse.

Suspensia lui Nissan 370Z a fost si ea modificata, alaturi de ecartamentul modelului. Astfel, 370Z a primit o suspensie KW Variant 3, care permite reglarea garzii a sol a lui 370 Z cu 15-50 mm pentru puntea fata, respectiv 10-45 mm pentur puntea spate. Sistemul de suspensie este reglabil pe duritate, iar ecartamentul a fost marit usor. Modelul japonez a primit si un set de jante din aliaj usor de 20 inch, care au o latime de 9 inch, pe cand cele din spate au o dimensiune de 20 inch, dar o latime de 10 inch. Jantele lui 370Z sunt disponibil in finisaj Racing White sau negru mat.

Puntea fata are anvelope Vredestein de 245/35, pe cand jantele de pe puntea spate sunt imbracate cu anvelope de 275/30.

Designerii de la Senner lucreaza si la un pachet estetic pentru 370Z, care consta in accesorii din fibra de carbon, o buza inferioara pentru bara fata si un difuzor de aer pentru bara de protectie din spate. Capacul portbagajului a primit si el un spoiler pe masura performantelor acestui model. Pretul pachetului Senner pentru Nissan 370Z nu a fost anuntat.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru