Seria 1 Reloaded

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.01.2007
Constructorul german BMW a anuntat punerea in vanzare in lunile urmatoare a unor versiuni imbunatatite ale Seriei 1.

BMW a anuntat oficial punerea in vanzare in lunile urmatoare a Seriei 1 imbunatatita. Pe piata auto isi vor face loc un model cu trei usi si o varianta revizuita cu cinci usi. Ambele versiuni sunt inovative in ceea ce priveste economia de combustibil, constructorul german reusind sa creeze cele mai eficiente masini ale sale.

Noile tehnologii introduse pe Seria 5 2007 - printre acestea Brake Energy Regeneration, functia automata Start-Stop, Electric Power Steering si cauciucuri mai joase cu aderenta sporita - se regasesc si la micul hatchback. BMW 118d este cea mai economica masina creata vreodata de constructorul german si reuseste sa consume doar 3,9 de litri la 100 de km. Performanta este data si de elementele cu masa redusa, cum este carterul din aluminiu al motorului. Celelalte motoare ale Seriei 1 inregistreaza si ele recorduri de consum, cu 24% mai mici decat ale versiunii precedente. Emisiile de gaze scad si ele cu 21%.

La interior, masina vine echipata cu MP3 si conectare USB si interfata iPod.

Sistemul audio poate fi comandat si de pe volan. Noua Serie 1 va fi prezentata si la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru