Shakira a strans 123.000 € cu Piez Descalzos si Seat

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.06.2007
Campania de strangere de fonduri organizata de Seat si Shakira s-a terminat. Leonul personalizat a ajuns in Spania.

Seat a anuntat finalul campaniei Piez Descalzos. Suma totala care s-a strans in urma campaniei cu scop umanitar este de 123.000 de euro.

Colaborarea dintre Seat si Fundatia columbiana Piez Descalzos a luat nastere prin legatura dintre Shakira si Seat, producatorul spaniol sponsorizand turneul european pe care artista de origine sud-americana l-a sustinut in ultimul an. Fundatia Piez Descalzos are ca scop sprijinirea copiilor defavorizati din Columbia, fiind infiintata chiar de Shakira.

"Banii vor fi utilizati pentru construirea unei noi scoli in Baranquila (Columbia), orasul natal al Shakirei", a declarat Sara Gamba Fuentes, atasat pe langa ambasada Columbiei din Spania. La noua scoala vor putea invata 2000 de copii.

Campania de strangere de fonduri prevedea posibilitatea de a dona 1 euro prin SMS. Toti cei care participau la campanie intrau in cursa pentru marele premiu, un Seat Leon Cupra "Piez Descalzos" personalizat de Shakira si unic in lume. Numarul de SMS-uri a fost impresionant: 89.227 de euro.

Fericita castigatoare a masinii este o spaniola, Lucia Moran, care a primit cheile masinii din mana vicepresedintelui biroului de vanzari de la Seat.

"Nu ma gandeam la aceasta masina cand am trimis acel SMS. Am vrut pur si simplu sa particip si eu la strangerea de fonduri pentru ca sunt un mare fac al Shakirei", a declarat Lucia, care este studenta si viseaza sa devina invatatoare.

Comentarii (1)

  • Marius
    Marfa
    ce a stras.. cat a strans .. nu ma intereseaza.. dar culoarea masinii .. e bestiala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru