Shelby GT500 Super Snake

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.06.2007
Shelby au facut-o lata. Si scumpa. Si puternica. Este vorba de noua versiune Super Snake, bazata pe deja musculosul GT500.

Shelby a publicat astazi prima fotografie a ultimului supercar care aminteste de liniile inaugurate de Mustang. Este vorba de GT500 Super Snake.

Noua versiune este gandita de la versiunea de baza GT500, principalele deosebiri fiind puterea marita a motorului V8 de 5.4 litri (de la 500 la 600 CP) gratie unui sistem de supraalimentare turbo si etrierele de frana cu sase pistoane. Schimbatorul de viteze semnat Shelby, suspensiile Eibach si fibra de carbon prezenta pe capota si pe exteriorul oglinzilor laterale completeaza oferta versiunii speciale Shelby.

Si pentru ca acestea trebuiau sa poarte un pret, aflati ca versiunea Super Snake a lui Shelby GT500 costa aproape dublu decat versiunea clasica. Adica 51.000 de euro fata de 30.000 de euro in varianta de baza.

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Bruta
    O bruta pe sosea la un pret rezonabil. Nicio marca europeana nu este in stare de asa ceva.
    0 0
  • hmm...nu chiar
    ideea e ca Ford cand a lansat noul mustang l-a gandit pentru asa ceva. Multi au carait ca avea suspensie cu punte si arcuri pe spate, dar ideea era de costuri. Ford vinde practic un sasiu si un motor extraordinar cu aceasta masina, restul sunt detalii ce se modifica oricum in tuning
    0 0
  • ala_micu
    hmm
    la 51000 ii drept ca nu gasesti asa ceva de la un producator european, dar nici calitate atat de indoielnica :D Plus ca la banii asita incepem sa ne uitam la un RS4 sau dak vreti un vette C6 ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru