Signature Edition, versiune limitata pentru Tesla Model S

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.04.2009
Tesla va lansa o versiune Signature Edition pentru a marca debutul noului sedan electric Model S. Editia speciala va include primele 2000 de unitati produse.

Tesla vrea sa marcheze cum se cuvine debutul primului sau sedan electric, drept pentru care a pregatit si o editie speciala, botezata Signature Edition. Din primele informatii se pare ca editia speciala va include doar primele 2000 de exemplare, mai exact primele unitati care vor iesi de pe linia de productie.

Numarul de exemplare va fi impartit in mod egal intre piata din Statele Unite si cea europeana. Cele 2000 de unitati se vor individualiza prin elemente unice regasite la nivelul exteriorului si al interiorului. Pentru a putea intra in posesia unuia Tesla Model S Signature Edition, clientii trebuie sa se inscrie pe o lista de asteptare si sa depuna un avans de 40.000 de dolari.

Pentru cei care vor insa un exemplar de serie simplu avansul a fost fixat la doar 5000 de dolari. Pana in prezent, Tesla a inregistrat deja 520 de comenzi pentru Model S, in conditiile in care pretul final de pornire nu a fost anuntat. Din primele estimari el se asteapta sa fie fixat undeva la 49.900 de dolari.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru