Sinucideri ale angajatilor Renault

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 19.03.2007
Renault ia masuri privind imbunatatirea conditiilor de munca dupa ce, in ultima perioada, trei angajati s-au sinucis.

Compania Renault a anuntat ca va lua o serie de masuri care sa duca la imbunatatirea conditiilor de munca la centrul de proiectare tehnologica din apropierea Parisului, in urma a trei cazuri de sinucideri inregistrate printre angajati.

La finele lunii februarie, politia franceza a deschis o investigatie referitoare la conditiile de munca de la centrul de proiecare, dupa ce trei angajati s-au sinucis in cursul catorva luni. Un angajat a fost gasit, in februarie, decedat la domiciliu, unde a lasat o scrisoare in care a acuzat dificultatile intampinate la locul de munca. Celelalte doua sinucideri au avut loc in octombrie 2006 si ianuarie 2007, informeaza Mediafax.

Carlos Ghosn, directorul general de la Renault, a solicitat o analiza amanuntita a conditiilor de munca la centrul francez de proiectare. Renault va numi un director responsabil pentru managementul activitatilor zilnice la centrul din orasul Guyancourt, situat in apropierea Parisului, si va introduce masuri suplimentare pentru "facilitarea dialogului si asigurarea sprijinului moral colegilor".

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Minte putina
    Daca ai ajuns sa te sinucizi deoarece nu-ti merge treaba la munca inseamna ca de la inceput nu prea ai creier in cap sau experienta realista de viata. Meseria este in mainile tale si nu depinde de locul de munca. Probabil erau ceva nerds sau socipaths care si-ar fi pus streangul de gat indiferent unde lucrau.
    Poate daca le-ar da cate o femeie dupa program ar fi mai relaxati la munca. Macar vinerea.
    Hahahahaha
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru