Skoda - cea mai iubita in Marea Britanie

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 10.04.2007
Va prezentam rezultatele sondajului Driver Power, organizat de britanicii de la Auto Express.

In urma sondajului Driver Power organizat de publicatia britanica Auto Express, noul model Octavia a fost vazut „Cea mai buna masina a anului 2007”, iar Skoda a fost al doilea producator in topul preferintelor. Acest lucru a facut din marca ceha cel mai bine vazut brand in Marea Britanie.

Anul trecut, Skoda Octavia a ocupat locul al doilea, stabilind un record pentru cea mai buna clasare a unui model nou. Acest ultim raport favorabil din partea clientilor Skoda a facut ca 2007 este al patrulea an consecutiv in care un model Skoda termina in randul primelor cinci clasate.

Zeci de mii de cititori au luat parte la acest sondaj, in care li s-a solicitat parerea cu privire la toate aspectele legate de detinerea unei masini. Acestia au fost interogati in legatura cu fiabilitatea, calitatea constructiei masinii, costurile de intretinere si utilizare, performante si usurinta de condus: practic toate aspectele care contribuie la o experienta favorabila pentru proprietarii de masini.

David Johns, redactorul-sef al publicatiei Auto Express, a declarat: „Octavia este un castigator meritoriu al titlului de Cea mai buna masina a anului 2007 in cadrul sondajului Driver Power 2007.

Oferind o fiabilitate extraordinara si un set puternic de rezultate favorabile la toate categoriile, acest model va fi greu de invins la sondajul de anul viitor. Proprietarii s-au chinuit in zadar sa gaseasca defecte ale masinii de familie de la Skoda”.

 „Dupa ce am detronat Lexus in sondajul de satisfactie a clientilor de la Top Gear luna trecuta, suntem incantati sa aflam ca Octavia ocupa prima pozitie in sondajele facute de Auto Express. Gandim pentru clientii nostri tot ceea ce facem, de la designul si calitatea masinilor, care sunt incantatoare la capitolul convietuire si pana la dealeri, care sunt mandri de serviciile oferite clientilor masinii. Asta vrem noi sa subliniem atunci cand spunem ca Skoda este Constructorul Soferilor Fericiti; aceste rezultate dezvaluie aceste aspecte", a declarat directorul Skoda Marea Britanie, Chris Craft.

Topul modelelor:                                              Topul Constructorilor:

1.Skoda Octavia                                                 1.Lexus

2.Lexus RX                                                          2.Skoda

3.Honda S200                                                    3.Honda                                      

4.Honda Civic                                                     4.Porsche

5.BMW S5                                                            5.Mazda

Comentarii (5)

  • Nu sunt fan Skoda - VW, dar daca Skoda ii multumeste pe englezi e lucru mare. Eu fiind mai sceptic, pun in discutie urmatoarele: care sunt preturile in UK ? se produc loturi 'speciale' pentru UK ? care este atitudinea dealerilor si a service-urilor acolo ? cat de dura e legislatia pentru protectia consumatorilor ?
    0 0
  • skoda
    masina buna
    0 0
  • MIHAI O
    Skoda
    !!!! Daca SKODA a ajuns in preferintele englezilor in varful topului , atunci jos palaria in fata cehilor!Motiv de mandrie si pentru mine care detin deja 2 (Octavia Tour si Octavia II)!Este o masina care ma multumeste maxim! BRAVO SKODA!
    0 0
  • skoda e masina care ii multumeste pe toti.detin o octavia tour si sunt foarte multumit de ea.bravo skoda
    0 0
  • theodor
    f buna
    E masina de viitor si o sa o cumpar si eu ca tare i-mi place .Nu se compara cu Dacia chiar daca e mai mica la pret caci la calitate(Dacia) e inferioara la mai toate categoriile .Asa ca achizitionati o Skoda si ve-ti f multumiti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru