Smart a vandut 25.000 de unitati in SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.01.2009
Desi isi fixase o tinta de vanzari de doar 15.000 de unitati in 2009, Smart a reusit sa livreze aproape 25.000 de exemplare in SUA.

Ajutati si de pretul mare al carburantilor, cei de la Smart au vandut in Statele Unite cu mult peste asteptari. Divizia de vehicule mini a celor de la Mercedes anuntase la debutul sau pe piata din Statele Unite un target de vanzari de 15.000 de unitati pe an. Rezultatele inregistrate la sfarsitul lui 2008 au depasit insa orice asteptari.

Smart a reusit sa vanda peste Ocean aproape 25.000 de unitati Fortwo, performanta fiind cu atat mai notabila cu cat micul model este distribuit in 35 de state printr-o retea de doar 74 de dealeri. In plus, rezultatul final fost obtinut fara o promovare pe canalele de televiziune din State, ceea confirma succesul modelului pe piata americana.

In spatele acestui succes sta un singur om, Roger Penske, singurul distribuitor Smart in Statele Unite, care estimeaza in 2009 o cifra de vanzari de 25.000 de unitati si inca sase noi dealeri.

Comentarii (1)

  • smart xxl ???
    cred ca au facut unu mai mare pentru americani.......
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru