Smart Fortwo Widebody by Koenigseder

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 12.06.2008
Tunerii germani de la Konigseder au transformat un Fortwo intr-o masinuta al carei cuvant de ordine e "ecologie".

Esential

135 de cai putere are cel mai puternic motor al versiunii Smart Fortwo Konigseder.

Atunci cand nimeni nu mai crede ca pe baza unui model de oras se pot dezvolta versiuni care mai de care mai traznite, tunerii ne pun in garda si ne arata ca imposibilul exista. De aceasta data, in centrul atentiei stau un exemplar Smart Fortwo Cabrio si preparatorii germani Koenigseder, care impreuna au scos la iveala o versiune "Widebody" a cunoscutului citycar german.

Koenigseder a coborat suspensiile lui Fortwo cu trei centimetri, l-au dotat pe acesta cu amortizoare Eibach si i-au instalat un set de jante de 17 inch pe care pneurile se observa cu greu. Amanuntul important in tot acest peisaj semi-sportiv este insa imprimeul floral de pe caroserie, acesta fiind indiciul caracterului ecologic pe care tunerii germani i l-au impus lui Fortwo Widebody. Printre elementele de baza ale acestui caracter se afla covorasele interioare, create dintr-un material 100% reciclabil.

Denumirea "Widebody" este rezultatul direct al constructiei ceva mai largi a caroseriei, aceasta fiind insa conceputa din clasica tabla, ceva mai putin ecologica dar, si ea, complet reciclabila.

Punctual, tunerii germani au constatat ca jantele enorme au nevoie de bosaje mai largi si mai evazate, astfel ca aripile au devenit adevarate puncte de referinta si de forta pe caroseria modelului. Modificarile aduse motoarelor vizeaza o imbunatatire a puterii motoarelor diesel (de la 45 la 65 de cai si de la 108 la 135 de cai, respectiv a motorului de un litru turbo, care ajunge de la 84 la 105 CP.

via | Caradisiac

Taguri: Fortwo, Smart

Comentarii (2)

  • racheta cu roti
    La 135 de cai putere este un mic bolid. Ce timpi o scoate de la 0-100km/h?..pentru 1/3 de masina, iar consumul ar trebuii sa fie mai mult decat rezonabil.
    1 0
  • ~!~TEXAN~!~
    CRIMINAAALLLL!!!!
    genial ... criminal de genial :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru