Smart-ul chinezesc: "Smarter than the rest"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.02.2008
Shuanghuan Noble, copia chinezeasca a Smart-ului, se promoveaza in Grecia cu sloganul "Smarter than the rest".

Esential

11.880 de euro este pretul versiunii de top a modelului Shuanghuan Noble.

Ofensiva clonelor chinezesti de la Shuanghuan Noble continua. Modelul asiatic care imita Smartul a cucerit o buna parte din piata europeana iar acum vine cu un slogan care "pune sare pe rana" celor de la Daimler.

Copia lui Smart Fortwo este promovat in Grecia cu un slogan instigator, insa cu un foarte mare impact pentru public: "Smarter then the rest" sau in traducere "Mai destept ca restul / decat ceilalti". In afara de acest slogan provocator, care place publicului, Smart se va simti in Grecia intr-un clar dezavantaj din cauza pretului de pornire al copiei chinezesti.

Versiunea de baza a modelului Shuanghuan Noble, botezata "flirt", costa 8.880 de euro, iar celelalte, "smile" si "plus" pot fi cumparate pentru 9880 si respectiv 11.880 de euro.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • scump domnule,scump
    La banii astia nu imi voi lua niciodata!
    0 0
  • ai de viata mea
    vai si amar de chinezii astia.....bordul arata foarte, deci foarte naspa, cred ca bordul de la dacia 1300 arata mai bine decat la asta, decat umflatura asta....nu prea cred ca o sa e vanda
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru