Solberg a facut spectacol la Bucuresti!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.06.2007
Norvegianul Petter Solberg, campionul mondial din WRC in 2003, a demonstrat astazi ce pot modelele Subaru.

Cu ocazia vizitei pe care campionul mondial de raliuri din 2003, Petter Solberg, a facut-o in Romania la invitatia Subaru Motor Trading, acesta a sustinut o demonstratie live in care a scos tot ce se putea din doua exemplare Forester si un Impreza WRX STi.

Pe un platou amenajat special pentru ca Solnerg sa isi dea frau adrenalinei, acesta a incantat asistenta prin cateva manevre de maestru. In cele cateva tururi parcurse pe traseul ad-hoc organizat la marginea Bucurestiului, Solberg i-a avut in dreapta, pe rand, pe Titi Aur, pe Claudiu David si pe ralizatorul TV Andrei Gheorghe, care s-au aratat incantati de experienta.

Cu ajutorul celor de la Freelancer, va oferim o galerie de imagini superbe cu Solberg la volan. Enjoy!

Comentarii (3)

  • pfff
    degeaba daca nu am stat si eu in dreapta.......
    0 0
  • wrctheo
    tare de tot
    ideea e ca s-a intrat pe baza de invitatie. am un tovaras cu un wrx sti nou nout si omu' a primit invitatie, plus 2 sepci semnate de Solberg, ca si semnaturi pe interiorul parasolarelor, pe cel de la sofer a mai scris "flat out"
    0 0
  • !!!
    respect , in sfarshit o stire !!


    O zi buna !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru