Spectacol deasupra Canalului Corint: salt de 85 de metri cu motocicleta

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.04.2010
Robbie Maddison a reusit sa realizeze cel mai spectaculos salt cu motocicleta din ultimii ani, "legand" cele doua maluri abrupte ale Canalului Corint din Grecia.

Australianul Robbie Maddison a reusit astazi unul dintre cele mai spectaculoase salturi cu motocicleta realizate in istorie. Riderul de freestyle motocross a sarit peste Canalul Corint din Grecia , motocicleta sa ridicandu-se la inaltimea de 95 de metri si plutind pe distanta de 85 de metri.

Maddison este primul motociclist care a reusit sa sara peste Canalul Corint, o incercare care pentru altii ramane doar o dorinta. Riderul australian a avut o viteza de desprindere de 125 km/h, exemplarul Honda 500 alaturi de care a realizat aceasta saritura facand fata cu brio provocarii.

"Sa-ti invingi frica, aceasta este intotdeauna cel mai dificil lucru pe care trebuie sa-l faci", a spus Maddison la finalul incercarii, care a dezvaluit ca una dintre problemele sariturii a fost schimbarea suprafetelor de decolare si aterizare: iarba si asfalt, respectiv o suprafata artificiala.

Riderul de la Antipozi a plecat din Grecia in Mexico City, acolo unde va lua parte la prima etapa a Campionatului Mondial Red Bull X-Fighters.

Anul trecut, Maddison a fost vicecampion mondial in aceasta competitie.

via | Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru