Spectacol si drama la startul din Argentina

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 28.03.2008
Primele 4 speciale din Argentina: Hirvonen conduce urmat de Loeb, iar Latvala s-a rostogolit.

S-a dat startul in Raliul Argentinei. In acest moment in Argentina s-au disputat patru probe speciale, in conditii de ploaie torentiala.

Vremea a fost un factor decisiv pentru primele rezultate in cea de-a patra etapa din WRC. Asadar, Mikko Hirvonen, primul plecat in PS1, a avut avantajul unui teren mai bun si a castigat prima speciala la un avantaj de 48 de secunde fata de ocupantul locului doi, coechiperul sau Jari-Matti Latvala.

Campionul mondial si castigatorul ultimelor trei raliuri din Cordoba, francezul Sebastien Loeb a pierdut aproape un minut in favoarea lui Hirvonen.

Inceputul zilei in Argentina a mai programat trei probe speciale, desfasurate pe un teren foarte greu, in conditii de ploaie torentiala si vizibilitate extrem de scazute. Hirvonen s-a impus in PS2 si PS4, iar Latvala in PS3.

Diferentele de timp nu au mai fost importante, francezul Sebastien Loeb reusind sa se mentina aproape de pilotii BP Ford.

Cel mai notabil eveniment al inceputului de raliu a fost rostogolirea lui Latvala in PS4.

Dupa prima parte a zilei liderul la general este Mikko Hirvonen, urmat de Sebastien Loeb la 50 de secunde si Chris Atkinson la 1 minut si 33 de secunde.

Comentarii (1)

  • LATVALA
    Latvala s-a rostogolit in PS2 ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru