Spionat: Fiat Topolino, fratele mai mic al lui 500

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.08.2009
Fiat se pregateste sa introduca un alt model de oras in gama. Acesta se va numi Topolino si va avea patru locuri.

Dupa succesul pe care l-a inregistrat in Fiat 500, model care a primit in 2008 premiul Masina Anului, cea mai ravnita distinctie europeana, Fiat se pregateste sa lanseze un nou model destinat oraselor supraaglomerate. Acesta va fi mai mic decat 500, va avea doua usi laterale si va fi denumit, deloc surprinzator, Topolino.

Un cititor al publicatiei olandeze AutoWeek a surprins modelul italian in timp ce un ingier Fiat il testa pe autostrada, astfel ca avem in fata primele imagini cu noul model al constructorului din Torino. Spre deosebire de 500, noul Topolino nu va reprezenta reeditarea estetica a primei generatii a modelului, lansate acum 70 de ani in Italia, urmand sa completeze gama ca un model nou, de sine statator si cu design care se va inspira - din cate se pare - din formele actualei game Fiat.

Fotografiile spion ne dezvaluie un concurent interesant pentru "triada" C1, 107 si Aygo, designul frontal al modelului urmand sa fie inspirat din cel al lui Grande Punto. Topolino va avea patru locuri, cele din spate nefiind insa indicate persoanelor de gabarit ridicat.

Nu se cunosc inca motorizarile si preturile de care va dispune noul Fiat Topolino, insa este foarte probabil ca modelul sa preia actualele motorizari de pe 500, urmand ca pretul de pornire sa se ridice la circa 7000 de euro.

via | Autoweek.nl

Taguri: Fiat, Topolino

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Fiat Topolino----Un model mai mult de nisa. In cativa ani o sa uitam de el.........Modelul 500 era de ajuns......
    2 3
  • Modelul care este in pozele spion , defapt este o masina cu marca DC
    0 0
  • Imi cer scuze
    Imi cer scuze, defapt este o masina cu marca "DR" iar modelul este DR 1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru