Spionat: Saab 9-3 Cabrio facelift

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.05.2007
Pe strazile suedeze circula de ceva vreme cateva exemplare ale faceliftului lui Saab 9-3 Cabrio. Iata cateva fotografii-spion cu acesta.

Dupa ce au prezentat la Geneva, in 2006, conceptul Aero-X, suedezii de la Saab au o misiune dificila. Aceea de a incerca sa se ridice la fiecare viitoare lansare la nivelul acestui prototip. Ei bine, pana la urmatoarea lansare, trebuie sa ne multumim cu strazile si autostrazile Suediei, unde Saab isi etaleaza neoficial urmatoarul membru al familiei: 9-3 Cabrio facelift. Fotografiile pe care le aveti in stanga sunt surprinse de fanii marcii de pe Saabturboclub.

Deocamdata, dezamagire. Facelifturile sunt privite de suedezi ca o reevaluare, nu ca o revolutie. Acesta este si cazul noii aparitii in peisaj, care nu aduce deloc cu Aero-X. Mai mult, trebuie sa privim extrem de atent pozele pentru a observa diferentele fata de generatia anterioara.

Oricum, mai asteptam pana la publicarea fotografiilor oficiale. Sa speram ca suedezii vor aduce schimbari interioare, daca cele exterioare trebuie sa astepte pana la urmatoarea generatie a lui 9-5.

Comentarii (1)

  • prudentul
    designul
    Partea din fata e placuta, spatele masiv impune respect (parerea mea, e o chestie de gust personal totusi). Profilul clasic Saab. Calitate suedeza, siguranta ridicata. Singurul lucru care-mi place mai putin la marca asta e designul bordului (iarasi chestiune de gust).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru