Sportivitate la pachet pentru Chevrolet Epica

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.05.2008
Chevrolet a pregatit un pachet sportiv pentru sedanul Epica. Acesta va fi disponibil pe toate pietele europene.

Chevrolet vrea sa ofere si o abordare sportiva clientilor sai mai tineri, de accea a lansat pe piata europeana o versiune mai dinamica a sedanului Epica. Desi modelul Chevrolet nu emite pretentii de agresivitate, divizia europeana a constructorului american a fortat putin nota pentru a veni in intampinarea celor care isi doresc un Epica mai sportiv.

Pentru a obtine acea doza potrivita de sportivitate, Chevrolet a pregatit un kit exterior nou care include printre altele buze pentru spoilerele fata si spate, praguri laterale in culoarea caroseriei si o teava de esapament cromata.

Agresivitatea exterioara este insuflata si de noua suspensie care coboara garda la sol cu 30 de mm. Jantele de 18 inch din aliaj cu aspect satinat si cinci spite completeaza stilul sportiv. Optional, clientii pot adauga versiunii lor si o serie de bandouri cromate pe lateralul portierelor, imprimate cu numele modelului, Epica.

via | CarScoop

Taguri: Chevrolet, Epica

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru