Startech a retusat noile Range Rover si Range Rover Sport

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.11.2009
Gama Range Rover a fost "atacata" de tunerii de la Startech cu ocazia Salonului de Tuning de la Essen. Modificarile se refera exclusiv la aspectul exterior si interior.

Tunerii germani de la Startech - filiala a celor de la Brabus - au pregatit, cu ocazia Salonului de Tuning de la Essen, o versiune proprie a recent-lansatelor facelifturi pentru Range Rover si Range Rover Sport.

Tratamentul la care au fost supuse cele doua modele se refera la partea estetica exterioara si interioara, aspectul tehnic fiind neglijat de tunerii germani. Astfel, la nivelul caroseriei au aparut astfel spoilere noi, praguri, jante si noi terminatii ale sistemului de evacuare.

La interior vorbim de o gama larga de optiuni si materiale din care clientii Startech pot sa aleaga. Evident, sunt disponibile mai multe nuante pentru pielea din habitaclu, culorile putand sa fie alese de clienti implicit la nivelul cusaturilor si a celorlalte elemente decorative. Printre materialele disponibile la interior se numara si fibra de carbon.

via | Startech

Comentarii (1)

  • e superb
    e cel mai "tare" suv............nota 10*
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru