Statis modifică Audi R8 V8

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 14.05.2011
Americanii de la Statis Engineering au creat un pachet de tuning pentru Audi R8 V8. Mulţumită acestuia, supercar-ul german produce 540 de cai şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.6 secunde.

Statis Engineering, un tuner american specializat în modele Audi a publicat primele informaţii şi fotografii despre noul pachet dedicat lui R8 V8. Acesta poartă denumirea de Challenge Extreme Edition şi a fost special conceput pentru a oferi adrenalină pură în timpul şofatului.  

Americanii de la Statis au pregătit pentru Audi R8 V8 un compresor de provenienţă Eaton, o unitate ECU recalibrată şi un sistem de evacuare sport. Mulţumită acestor modificări, propulsorul V8 de 4.2 litri produce 540 de cai putere, cu 120 de cai mai mult decât versiunea de serie. La capitolul cuplu motor, creaţia americanilor dezvoltă 589 Nm, cu 115 Nm mai mult comparativ cu versiunea oferită de constructorul din Ingolstadt. Acestea fiind zise, Audi R8 V8 echipat cu pachetul Challenge Extreme Edition sprintează de la 0 la 100 km/h în 3.6 secunde, cu 0.8 secunde mai puţin decât versiunea standard.

În plus faţă de modificările aduse motorului, pachetul tunerului de peste Ocean oferă un set de suspensii noi, frâne de provenienţă Alcon şi jante din aluminiu de 20 de inch echipate cu pneuri de înaltă performanţă.

În ceea ce priveşte design-ul, supercar-ul din Ingolstadt nu a suferit nicio modificare.

Via | Statis Engineering

Comentarii (1)

  • STASIS
    Firma s numeste STASIS nu STATIS
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru