Stephen Odell este noul CEO Volvo

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 03.09.2008
Ford a anuntat ca de la 1 octombrie marca Volvo va suferi modificari la varf: Fredrik Arp va fi inlocuit de Stephen Odell.

Esential

371 milioane de dolari a pierdut Volvo in primele sase luni ale anului.

Ford a anuntat ca de la 1 octombrie noul CEO al companiei Volvo va fi Stephen Odell (foto), care il inlocuieste pe Fredrik Arp.

Odell vine din pozitia de COO al Ford Europa si a mai ocupat in trecut pozitii de senior la Mazda si Jaguar. Noul boss al marcii suedeze si-a inceput activitatea la Ford in 1980 si are ca principal obiectiv in fruntea Volvo redresarea financiara a companiei.

Ultimul an al mandatului lui Fredrik Arp a fost marcat de probleme financiare serioase cauzate de rezultatele operationale extrem de slabe.

Stephen Odell va aduce la Volvo o experienta sanatoasa in ceea ce priveste politica manageriala a unei companii auto. Dupa ce si-a facut mana la Ford, Mazda si Jaguar, a venit timpul ca Stephen sa accepte provocarea Volvo. Cred ca noul CEO Volvo este omul potrivit, care alaturi de Lewis Booth si echipa de conducere de la Volvo, va readuce marca suedeza pe linia de plutire”, a declarat Allan Mulally, CEO Ford.

Noul presedinte al companiei Volvo a declarat: „Volvo este unul dintre cele mai reprezentative branduri din industria auto.

Este o marca care se poate distinge prin mostenirea in materie de siguranta, preocuparile asupra mediului si designul scandinav. Strategia noastra este sa dam o natura premium brandului suedez, folosind atributele mentionate mai sus”.

Via | Ford

Taguri: Ford, Jaguar, Mazda, Volvo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru