Strazile inchise de Bucharest Challenge

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.05.2007
Bucharest Challenge va duce la intreruperea circulatiei rutiere in zona Casei Poporului.

Primaria Capitalei a anuntat ca din cauza pregatirilor pentru evenimentul „Bucharest Challenge”, circulatia rutiera din zona strazilor Izvor, Natiunile Unite, Libertatii si 13 Septembrie va fi oprita in perioada 7-23 mai.

Circulatia rutiera pe Bulevardul Libertatii, de la intersectia cu Calea 13 Septembrie pana la Bulevardul Unirii, va fi oprita, asigurandu-se circulatia in dublu sens prin parcajul semicircular din Piata Constitutiei, din directia Bulevardului Natiunile Unite in directia Piata Unirii.

Incepand cu data de 16 mai traficul va fi inchis in totalitate pe strazile Izvor, B. P. Hasdeu, Dr. Staicovici, Uranus, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie si Bulevardul Unirii.

Parcarile pentru evenimentul desfasurat intre 18 si 20 mai se vor organiza pe Bulevardul Natiunile Unite, pe strada B.P. Hasdeu si pe Bulevardul Unirii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru