Comentarii (6)

  • sunshine64sm
    Impresionant
    Am ramas fara cuvinte...
    0 0
  • masini adevarate
    sunt masini cu traditie, unde calitatea este "ca la ea acasa".
    0 0
  • SUV vs off-roader
    poate discovery inca mai pastreaza unele calitati off road (desi pt mine deja e SUV), dar dintre toate Defender ramane un model pur sange. freelander si range rover au ramas pe tusa... ceea ce ma face sa zic ca SUV e ca o casnicie nereusita, nici party=viteza, nici gospodar=off-road, doar confort (acolo unde bugetul permite optiunile :D ). mix-ul suprem ar trebui sa fie ceea ce, teoretic, reprezinta Cayenne, dar nu stiu despre teste cu Cayenne in off-road de genul asta. in fine!
    0 0
  • Cristi
    hmm
    Salve, daca acestea sunt cele mai impresionante poze lasa de dorit ce inseamna off-road...cu exceptia vadurilor cu apa adanca peste tot pot trece cu o masina mica, nu neaparat avand 4x4. este chestie de sofer, indemanare si mai ales experienta la volan pe drumuri de tara.
    0 0
  • offroader maniak
    draga cristi
    prietene daca tu consideri ca poti trece pe acel traseu cu o masina mica ''nu neaparat avand 4x4'' ,te invit la o incercare cand vrei tu si cu ce masina mica vrei tu.fac eu cinste
    0 0
  • offroader
    "fooarte tare frate"
    ati invatat fix... Daca nu ati mers in viata voastra cu un 4x4, macar va faceati datoria de jurnalisti si va interesati sa vedeti ce au in spate "profesorii" respectivi... raspuns nimic. Oricum, pt proprietari de Tucson si Santa Fe e un super pont. Tot inainte
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru