SUA: Testezi un Jaguar şi poţi primi 1.000 de dolari

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.03.2011
Clienţii unui dealer Jaguar din Los Angeles primesc un certificat de cadouri în valoare de 1.000 de dolari dacă îşi cumpără un model comparabil de la un producător rival în urma unui test cu un Jaguar.

Un dealer Jaguar din Los Angeles a anunţat că va oferi un card de cadouri de la American Express în valoare de 1.000 de dolari clienţilor care vor testa un Jaguar nou şi vor cumpăra, în termen de zece zile, un Mercedes-Benz, BMW, Audi, Lexus sau Porsche comparabil cu modelul testat. Până acum, promoţia acestora nu a avut niciun "câştigător", deşi aceasta se desfăşoară de câteva săptămâni.

Galpin Jaguar este dealerul respectiv, iar acesta face parte dintr-un concern care include şi cea mai mare reprezentanţă Ford din Statele Unite ale Americii. Reprezentanţii dealership-ului consideră că această promoţie va atrage atenţia tuturor. Până la mijlocul săptămânii viitoare, cei de la Jaguar au programat deja 15 testdrive-uri cu potenţiali clienţi. Oricare dintre cei 15 poate să primească un card de cumpărături în valoare de 1.000 de dolari dacă alege să cumpere, fie cash sau prin leasing, un model comparabil al unui constructor rival.

Oferta celor de la Jaguar este cel puţin curajoasă, aceasta fiind inedită chiar şi pe piaţa auto din Statele Unite ale Americii, cunoscută pentru propunerile tentante ale dealerilor. Singurii care au avut oferte comparabile au fost cei trei mari producători de automobile din Detroit, care le propuneau clienţilor de Toyota să-şi schimbe automobilul şi le ofereau o sumă de bani dacă renunţau la Toyota lor în favoarea unui model GM sau Ford.

Chrysler a aplicat o metodă de marketing similară cu cea a "vecinilor" săi mai bine vânduţi.

Via | USAToday

Comentarii (2)

  • Idea e ca unul care isi permite o astfel de masina nu se umileste pentru 1000 de dolari.. o chestie de imagine. Iar pentru dealer o reclama buna
    5 1
  • Poate un Ford Mondeo!:)) Daca mai exista generatia X-type, cu asta chiar le dadeai peste nas!
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru