Subaru a deschis un muzeu dedicat diviziei STI

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.06.2009
Subaru a deschis un muzeu aniversar in Tokyo. STI Gallery celebreaza 20 de ani de existenta ai diviziei de performanta Subaru.

Subaru a deschis un muzeu in Tokyo care celebreaza 20 de ani de existenta ai diviziei de peformanta STI. STI Gallery va fi un nou muzeu al capitalei japoneze si prezinta diferite modele Subaru STI, care au obtinut rezultate deosebite in competitiile la care au participat. Muzeul Subaru din Tokyo va fi deschis in fiecare zi, de la 9:30 la 19, cu exceptia sarbatorilor.

Primul exponat al acestui muzeu este Subaru Legacy RS, model cu care Colin McRae a castigat proba de WRC din Noua Zeelanda in anul 1993. Alaturi de acest model, Subaru va prezenta anumite elemente mecanice ale modelelor sale, precum si diverse realizari tehnologice care sunt folosite pe modelele STI. Muzeul Subaru este impartit pe trei sectiuni diferite: Car Exibition Zone; STI Concept Area si STI History Zone. In prima parte a acestui muzeu vor fi amplasate anumite modele Subaru, pe cand in cea de-a doua parte a expozitiei vor fi prezentate componente mecanice ale acestora. Cea de-a treia zona a muzeului STI prezinta istoria modelelor de performanta de la Subaru.

Via | Autoblog

Taguri: Galerie, Legacy, STi, Subaru, WRC

Comentarii (3)

  • andrei
    subaru
    fain
    pe cat de banala parea impreza la lansare pe atat de "focoasa" pare acum
    4 0
  • STI
    Nu se poate compara sti-ul cu alte marci cel putin la design.Dar cand mergi cu un sti ,setat corect pe un drum cu serpentine ,placerea e maxima.
    Prefer oricand un STI unui audi quatro An+1.Sunt fan rally si probabil de acolo pasiunea pentru japoneze .
    Subaru Tecnica Internationale (STI) e divizia sport ,mai mult motorsport de la Subaru .
    Sti-ul vechi oferea cea mai buna pozitie la volan.De ce?Pentru ca o gramada de piloti Subaru (Colin Mcrae ) au oferit informatii despre cea mai buna pozitie.
    Nu vorbesc de motoru boxter cu avantajele lui si de Symetrical AWD.
    2 0
  • sti
    noul model subaru nu mi-a placut nici mie la inceput, dar ma atrage din ce in ce mai mult.ce n-as da sa vad si eu muzeul, in special a-2a sectiune, cu partea mecanica.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru