Subaru va lansa conceptul BRZ în luna noiembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.09.2011
Constructorul japonez va dezvălui conceptul coupe-ului BRZ, dezvoltat împreună cu Toyota, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, programat în toamna acestui an.

Esential

200 de cai ar putea avea coupe-ul Subaru.

După ce şi-a dezamăgit fanii cu un concept neterminat expus la Frankfurt, Subaru promite să aducă în faşa tuturor, până la finele anului, conceptul dezvoltat împreună cu Toyota. Prototipul cu caroserie de sticlă, prezentat în cadrul salonului german, a dovedit, dacă mai are nevoie, că noul coupe va avea propulsie posterioară şi va beneficia de un motor pe benzină de 2.0 litri.

Misterul şi aşteptarea prelungită se datorează înţelegerii pe care Subaru şi Toyota au încheiat-o. Potrivit acesteia, nici una dintre părţi nu are voie să expună forma finală a modelului până la debutul simultan al celor două coupe-uri, debut programat anul acesta, în luna decembrie, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Până atunci însă, Subaru va expune coupe-ul BRZ sub formă de concept ceva mai devreme, în luna noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Primele informaţii despre maşina japonezilor vorbesc despre un motor cu injecţie directă, capabil să ofere 200 de cai putere, administraţi de o transmisie automată sau manuală cu şase trepte.

Puterea va ajunge la puntea spate, garantând un comportament sportiv.

Pentru a oferi însă şi o ţinută de drum impecabilă, Subaru promite un centru de greutate similar celui întâlnit pe Ferrari 458 Italia şi Porsche Cayman. Deci premizele sunt deja îmbucurătoare.

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru