Superbicicletele Mercedes: 4000 €

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 01.03.2007
Aveti in fata primele fotografii ale colectiei 2007 a bicicletelor semnate Mercedes.

Mercedes a publicat primele informatii si fotografii legate de noua gama de biciclete produse sub numele constructorului german.

Noile modele de biciclete, reunite sub numele generic 2007 Mercedes Bike Collection, vor primi trei versiuni diferite in functia de scopul rularii. Astfel, Mercedes ne prezinta modelele Fitness, Trekking si Racing, ultima fiind cea mai sportiva si beneficiind de aportul unui cadru din fibra de carbon.

Toate modelele beneficiaza de frane pe disc iar versiunea Trekking vine cu un far automat cu halogen. Versiunile Fitness si Trekking (cu cadru din aluminiu) pot fi comandate in trei marimi diferite iar pretul acestora incepe de la 1000, respectiv 1300 de euro.

Cand vorbim de varianta Racing, asteptarile urca direct proportional cu pretul minim, care se ridica la 4000 de euro. Subansamblele pentru Racing sunt create de italienii de la Campagnolo.

Odata cu lansarea bicicletelor, Mercedes ofera doritorilor si o gama sport de imbracaminte si accesorii specifice rularii pe sa (tricouri, body-uri, pantaloni, casti,l ochelari) si casti de siguranta ultraperformante.

Comentarii (23)

  • biciclete
    aproape mai scumpe ca si Loganul
    0 0
  • SUNT UNELE SI MAI SCUMPE DECAT LOGANUL.
    SA VEZI CE PRETURI AU BICICLETELE ADEVARATE NU IMITATIILE ASTEA DE LA MERCEDES. PAI CURSIERA MEA CARE ARE 10 ANI SI A FOST CIORDITA CHIAR IN TIMPUL UNUI CONCUSR DIN ITALIA ARE HALOGEN DE DIMENSIUNEA UNEI NUCI, ...IN ACEASTA DIMENSIUNE INTRA SI FARUL NU NUMAI BECUL ASA CA ASTIA AU PUS PRET PE NIMIC, IAR PIESELE NU SUNT FABRICATE DE MERCEDES ASA CA..... NU VAD ROSTUL PRETULUI.
    0 0
  • allroad
    Logan forever..!
    Sincer,ma apuca greata in momentul in care in orice comentariu care tine sau nu de masini,apare imediat comparatia cu Logan.Fac un apel catre acei frustrati forever care conduc aceasta porcarie:Asta este statutul vostru.!Astia sunt banii care ii aveti,si masina care v-o permiteti.!!! Nu mai sufocati lumea cu parerile voastre si comparatiile dintre Logan si........absolut orice..!De la biciclete la profiteroale..!Va socotiti repede cat s-a scumpit un profiterol,ca daca mananci regulat cate unul pe zi,in doi ani ai mancat un Logan...! Sunteti penibili,jalnici si patetici cu porcaria voastra de judecata.!!De ce dracu nu va luati Clio Simbol,Toyota Yaris sau ceva din aceeasi clasa cu Loganul..?Pentru ca tartanii VOR sa-si ia Logan,aceeasi marlani care m-au sufocat ani de-a randul cu replica pe care foarte multi pioneri in ale masinilor straine intre anii 90-96 o auzeau de zeci de ori pe zi:Esti nebun ca ti-ai luat masina straina,nu gasesti piese,Dacia este cea mai potrivita masina pentru drumurile noastre.Imi venea sa va dau cu capu' de capota..!dar cum spunea cineva,"Prostia si Universul sunt infinite.Daca de Univers nu sunt convins,de Prostie sunt absolut sigur..! Nu inteleg daca e atat de urata,atat de proasta si de neperformanta ,de ce o cumparati..?de ce nu mergeti cu mijloacele de transport in comun..?Mi se pare o nebunie,sa nu-ti placa ceva,si sa dai bani s-o iei acasa..!S-au demodat bicicletele,autobuzele si mersul pe jos..?Atunci cu ce dracu o sa mai faceti calcule cu profiteroale..? Cu flecuri si bilete de tramvai..?
    1 0
  • bicicleta mercedes
    Fii atent tati, ce bicicleta frumoasa!
    Si ce pret are!
    0 0
  • marca
    pretul este justificat de numele pe care bicicleta il poarta...brandul in lumea asta se plateste scump...dar eu totusi raman la mashina :)
    1 0
  • Mr. Honda
    the future
    Hehe, in viitor toti producatorii auto vor trece pe biciclete daca nu se gaseste o solutie alternativa la petrol...

    In alta ordine de idei, Jonny, de unde zici ca ai ciordit bicileta aia? Incredibil!.. De ce nu ma mira ca ai Logan?
    0 1
  • Superb
    Superbe!... pt. cine isi permite!
    Poate scoate si Dacia o gama de bicicleta si toti Loganosii isi vor cumpara una langa bijuteria din garaj.
    Oare cat vor cere pe una? Si din ce material ar fii facut? Hmm...sper sa aiba macar lant...
    1 0
  • Pentru allroad
    Esti tare..m-ai uns pe suflet. "I'm in"
    0 0
  • forever frustrat
    Pentru allroad
    Stimate domnule allroade,
    Noi, cei prosti, cu salarii intre 200 si 500 Euro (/ luna, nu /Luna) ne cerem umil scuze Dvs. care, cu siguranta, aveti un venit "mult mai extraordinar" datorat IQ-ului ridicat (>600 kHz ?!) pe care-l "posedati".
    Numai ca, fie-ne iertat, nu intelegem unde am gresit noi "logan-stii" aici. Paremi-se ca tot domnia voastra aduceti vorba despre mult-iubitul nostru "Logan".
    P.S.: Mai vezi-ti de treaba ta, baga un profiterol si plimba-te cu "masina ta fitoasa" prin "Universul tau limitat"!
    1 0
  • STANCIU ALEX.
    Superbicicletele- mercedes-
    Super,super,super pentru cunoscatori e bine dar pt.
    restul e doar dorinta.
    1 0
  • sds
    Este naspa bicicleta nu-si face banii.Pai aia i superbicileta cu shimano alivio.Sa fim seriosi
    0 0
  • ursus2
    BUN PRET!
    Imi da si un negru sa impinga bicicleta in banii astia? 4000 euro e cam aberant de mult pt. 3 tevi indoite,un lant,un ghidon,o sa,2 roti si cateva rotite dintate!Mai pui putin si cumpari o rapciuga de Logan,care e totusi un autoturism ce te apara de ploaie si vant(daca nu bate prea tare).
    0 0
  • Arlequin
    de cand o asteptam
    ... bijuterie bicicleta..da vorba aia ...bine ca se gaseste si la pretu asta !
    0 0
  • Adrian
    forever frustrat
    Mai du-te mai nene si plimba-te cu loganul tau de aici ca ne-am saturat de cei ca tine care comenteaza aiurea in tramvai si vezi doamne ce prost e allroad si ce destept esti tu .Du-te la plimbare ca datorita celor ca tine a ajuns tara asta de rapa.Cei ca tine care se cred cei mai cerebrali si destepti(cred ca daca va intreaba cineva sunteti cei mai destepti din romania) Plecati de aici cu logan-ul vostru de cacao si cu "dorinta voastra de ajunge undeva mai sus cumparand logan".Va vaitati de bani dar aveti 10.000 euro sa cumparati nenorocirea aia nu?Mai sunt o gramada de alte masini noi la 10.000 euro(noul opel corsa e unul din exemple)la care nu costa un far 3 mil.Dar nu domne cumparam logan ca e "romaneasca" si "are vecinu' si e buna ca are 40.000 cu ea si nu are nimic".E aflati ca nu e romaneasca si nici o alta masina nu cade cat este in garantie.Diferenta este ca voi ati belit-o cand iese ligheanu din garantie ca sunt piesele super scumpe ptr niste "amarati" ca voi,si ligheanu' spre deosebire de alte marci v-a cadea dupa garantie!Vom avea tara plina de logan-uri cum erau berlinele inainte.Adica tara lu' papura voda.

    Vai de tara asta!!
    Numai bine!
    0 0
  • forever frustrat
    pentru Adrian
    In atentia d-lui Adrian!
    In princiu nu comentez "aiurea-n tramvai". Mi-am permis sa iau pozitie aici pentru ca un individ care se autonumeste allroad si-a permis sa ma jigneasca pe mine si atatia altii care prefera masina Logan folosind atribute precum: "frustrati forever", penibili, jalnici, "patetici cu porcaria voastra de judecata", tarani, marlani, prosti.
    Un individ, care in felul in care scrie, da dovada crasa de inculura si bun simt.
    Din punctul meu de vedere o masina face cam cati bani dai pe ea. Din pacate, veniturile romanilor nu sunt deloc mari si, tinand seama de acest lucru, Logan-ul este una dintre masinile cele mai convenabile (asta nu inseamna ca noi "logan-istii" suntem mai prosti).
    O masina de 7.500 euro face 7.500 iar una de 30.000 Euro face 30.000. Mi se pare absurd insa ca cineva cu un venit mediu in Romania sa se supraindatoreze cumparand o masina de 25-30.000 Euro. Sa nu uitam ca veniturile romanilor sunt in medie 250-300 Euro/luna si sunt foarte, foarte multi care nu castiga nici macar atat. Facand o operatie simpla de impartire vei observa ca e nevoie de 100 luni in care acel cineva sa munceasca "numai si numai" pentru a-si cumpara o astfel de masina. Pentru cine-si permite nu-i nicio problema, din contra, chiar le recomand sa achizitioneze o masina mai buna.
    Vorbesti aici de 10.000 Euro pentru un Logan dar uiti sa precizezi ca este vorba de un Logan "full options" de 1,6 MPI sau 1,5 DCI si ca pretul include TVA, un lucru foarte important pentru ca majoritatea vanzatorilor scapa din vedere acest amanunt.
    De fapt masina incepe propriu-zis de la 6.400 Euro si de aici, in functie de preferinte, poti sa adaugi. O masina straina cu toate optiunile, din aceeasi clasa cu Logan-ul, nu e in niciun caz 10.000 Euro. E mult mai scumpa. Daca imi arati un singur exemplu eu imi scot palaria in fata ta si imi fac "mea culpa".
    Ca remarca: in niciun caz nu cred ca tara a ajuns cum a ajuns din cauza mea sau a unora ca mine, din contra.
    Revenind la oile noastre, pardon la bicicletele noastre (parca prea am fost "off topic"), sunt de parere, la fel ca si gege, ca o mare parte din pret il reprezinta brand-ul. Daca merita sau nu banii astia, prefer sa ma abtin!
    Numai bine!
    0 0
  • gabriela
    disputa logan-antilogan
    Baieti, mai calmati-va! Iar unii dinte voi mai puneti mina pe carte si mai invatati sa scrieti corect romaneste (daca nu cumva imi veti replica :la ce imi foloseste?"). Discutiile despre masini si fotbal va arata adevarat fata, ca si alcoolul de altfel. Asa vreti sa va vada fetele?
    Luati o pauza :)
    0 0
  • ursus2
    Baieti rai!
    Sa va fie rusine ca va certati aici!La carciuma cu voi!Apropos:unde gasesc sa cumpar o bicicleta ca cea de mai sus?Luna viitoare e ziua soacrei si vreau sa-i fac cadou o bicicleta.
    0 0
  • PRET
    salut...iti dau eu un exemplu...eu mi,am luat KIA_PICANTO cu 6200 de euro fara tva....ciaoo
    0 0
  • pinarello
    no comment
    Fratilor nu mai faceti comparatii de genul " mai pun un pic si-mi iau logan,kia,fiat.... etc.
    Au facut si cei de la BMW biciclete si au avut tot preturi asa de " mici " .Ei le considera biciclete de colecti si au pus accentul mai mult pe cei care au bani ptr cele mai scumpe modele.Si daca tot e sa vorbim de biciclete, detin o cursiera la 1500 euro, in care nu am mai bagat bani si ma tine de vreo 5 ani.Sa nu incepem sa vorbim si de componente ca si Campagnollo, Shimano,Truvativ, DT, etc.
    Sunt game de piese la toti producatorii de piese ptr cursiere la care numai o singura piesa poate costa si 400 euro.Si ca o informatie nevinovata Lance Armstrong a avut la dispozitie la proba de TTI ( Time Trial Individual ) o bicicleta in valoare de aprox 8000 euro.
    Asa ca va rog nu va mai certati pe niste lucruri care unora li se par anormale ,iar altora ( si ma inscriu in categorie ) le plac la nebunie.
    Sa mai vorbim de cei care isi cumpara o masina la 3-4000 euro si fac tuning de inca pe atit? Sau cei care isi cumpara televizoare cu 100 si ceva de milioane , ca de e la moda sa ai plasma?
    Fiti , va rog , seriosi . Multumesc ptr viitoarele comentarii!
    STIMA !!
    0 0
  • Doaamneee.... ce preturi.. cu 4000 de Euro... mai pun ceva... si imi iau un Logan fratilor...
    0 1
  • de eu
    wow ce bicicleta. da mai bine mai pun bani si imi yau un logan
    0 1
  • bicicleta
    Va dau eu biciclete la 1200 de euro, cu cadru de carbon si mult mai bine echipate...
    0 1
  • Bumbac Ionut (Costana )
    Salut
    Salut super pret 4000 $
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru