Supercaruri de senzatie la Goodwood Festival of Speed

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 29.05.2007
Evenimentul anual care se desfasoara la Goodwood va strange in 2007 tot ce are mai bun industria auto mondiala.

Goodwood Festival of Speed, evenimentul-expozitie cu caracter anual care se dasfasoara Marea Britanie, va fi in 2007 gazda unor supercar-uri de exceptie care vor sta in premiera mondiala sub acelasi acoperis.

Lista modelelor prezente la Goodwood incepe cu Acabion GTBO, cea mai rapida masina din lume (capabila de 550 km/h) si cu Bristol Fighter T, cel mai puternic model de serie de pe Glob (1012 CP). In continuare, grupul select al modelelor de clasa de la evenimentul britanic este format din exemplare prezente in premiera la Goodwood FoS. Printre ele, Caparo T1, Maserati Gran Turismo, McLaren Mercedes SLR Roadster, Audi R8, Tesla Roadster, Pinifarina P4/5 Enzo, Bentley Brooklands Coupe, Porsche 911 GT3RS, Climax Concept sau Lamborghini Murcielago LP640. Toate aceste modele vor parcurge traseul clasic al festivalului, urcand pe traseul de 1.86 de kilometri.

Pe lenga exemplarele deja enumerate, la evenimentul britanic vor participa, la fel ca in fiecare an, modele de serie abia lansate, vehicule istorice, prototipuri inedite (Toyota FT-HS, Nissan Pivo, Mazda Hakaze, peugeot 908 RC) si monoposturi de Formula 1.

Startul Goodwood Festival of Speed 2007 va avea loc in 22 iunie. cei interesati pot gasi mai multe despre modelele si pilotii participanti la editia din acest an pe site-ul oficial al evenimentului.

Comentarii (2)

  • bbbobbbo
    acabion gtbo
    citat: "... incepe cu Acabion GTBO, cea mai rapida masina din lume (capabila de 550 km/h) "

    asa o fi ca performante, dar... acabion masina?!
    nu e mai mult decat o motocicleta imbracata intr-un fuselaj, si cu 2 roti ajutatoare in spate, atat si nimic mai mult.

    Departe de a fi o masina.

    http://thekneeslider.com/archives/2006/03/04/hayabusa-powered-acabion-gtbo/
    0 0
  • Afirmativ
    Dupa paparerea ta , masina (autoturism)este numai ala in care se poate face sex pe banketa din spate ?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru