SUPERGALERIE FOTO: Spectacol la Renault Roadshow Bucuresti

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 10.10.2009
Prima zi de spectacol Renault Roadshow a adus zgomotoul motoarelor monoposturilor de Formula 1 in fata Casei Poporului. Bonus: Megane Trophy si alte surprize.

Comentarii (8)

  • andreea
    rugaminte
    Va rog daca sa poate sa puneti si niste poze cu " Men in Black", mai ales cele iin care pilotii sunt pe masini si saluta publicul.Multumesc.
    2 1
  • va astept si maine la road show, voi fi pe podium langa fluence-ul negru cu ochelari!!!!!!!!!
    3 4
  • genial !!!
    2 2
  • tattae
    super tare
    foarte tare!!! mai ales megane-ul trophy care chiar merita. bv renault
    2 2
  • Superb demo... Noi Romanii ne bucuram si ne multumim cu foarte putin, ar trebuii sa ii tragem la raspundere pe inbuibatii neamului din guvern sa faca o pista de F1 in romania ca prea am ajuns oaia neagra in europa....
    2 2
  • necarthur
    o idee
    De ce nu v/ati gandit sa faceti niste fotografii reprezentand CLUB RENAULT SPORT ,prezent prin cele 20 de masini tricolore (ca doar suntem romani...nu?) ?
    3 0
  • Alexandru Damian
    Renault Fail
    Cel mai prost eveniment al anului. De fapt ma refer la cea mai proasta organizare a anului. Sincer, nu inteleg pentru cine a fost facut acest show, caci pentru public sincer nu. In continuare lasa de dorit profesionalismul presei in Romania. Adica, mersi, primesti ecuson si punguta cu cadouri Renault, iesi din cortul de VIP si te duci dincolo de gard si faci apoi reclama la eveniment. Dar ceea ce s-a intamplat cu adevarat a fost altceva. Doua tribune goale destinate doar vip-urilor si presei in timp ce publicul invitat se inghesuia si impingea intr-un spatiu extrem de ingust cu un gard de sarma in fata incat sa nu poti sa vezi ceva. Totul, dar absolut totul a fost foarte prost organizat. Mai multe, din punctul de vedere al unui spectator obisnuit, aici: http://alexandrudamian.blogspot.com/2009/10/renault-road-show-fail.html
    0 1
  • Gheghe
    Cam putine poze
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru