Supersport: noul Audi S5!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.02.2007
Doar doua zile au trecut de cand am vazut in premiera noul A5 si Audi e pe cai mari: iata-l pe dinamicul S5!

La doar doua zile de la publicarea oficiala a fotografiilor de presa ale coupe-ului Audi A5, constructorul german supraliciteaza. Nici nu am apucat sa ne clatim bine ochii cu noua aparitie in gama germana si Audi ne arunca in fata declinarea sportiva a noului sau model. Iata-l, asadar, in premiera, pe Audi S5!

Constructorul de la Ingolstadt nu a oficializat datele tehnice ale coupe-ului supersportiv S5, insa se asteapta ca acesta sa dispuna de acelasi motor V8 de 4.2 litri regasit si pe S4. Cifrele sale cheie: 340 CP si 409 Nm.

La fel ca toate exemplarele gamei S, Audi S5 dispune de suspensii sportive, de elemente individualizate pentru partile frontala si posterioara, jante si sisteme de franare superperformante, elemente interioare in constructia carora abunda fibra de carbon si posibilitatea de a alege intre o cutie de viteze manuala cu sase rapoarte sau o transmisie DSG.

Comentarii (3)

  • Impellitteri
    Noutati
    Mai baieti ,am vazut ceva foto cu Audi R8 ...Am ramas tzut...E tare fratie!!!!Va rog mai multe detalii despre acest bolid ,care-l face pe Carrera 4S sa tremure de invidie.Hai pa!
    0 0
  • florin
    aveti bani sa-l vedeti macar?
    Mai fratilor, prezentati si voi masini pe care si l-ar permite un romanasa cu ceva bani nu cu bani cu care sa nu aiba ce face?
    CAT CREDETI CA VA FI MASINUTA ASTA?
    0 0
  • logan
    singura "masina" (daca poate fi numita asa) pe care si-o poate permite TOT romanul (care, in general, nu vrea sa munceasca) este logan-ul care, totusi, se misca. din pacate ajunge pe mana celor care merita doar asa ceva. ce fac cu "masina" asta....
    speram sa o vedem din ce in ce mai rar pe sosele.
    personal, vreau sa o vad ca piesa de muzeu cat mai repede, doar asta merita pe deplin.
    nu creed ca cei de la renault se vor hatara sa faca o masina in ramania. doar reclama este de ei.
    si testele care se fac pentru masini, care sunt efectuate in franta!!!! oricum, ei sunt mai patrioti decat noi, din punctul asata de vedere. pacat ca noi nu stim sa mintim la fel de frumos...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru