Surpriza Chrysler pentru SEMA: SR 392 Roadster

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.10.2007
Chrysler a anuntat ca va aduce la SEMA conceptul SR 392 Roadster, alimentat cu un motor V8 de 6.4 litri.

Dupa ce azi dimineata va anuntam ca tunerul de casa al celor de la Chrysler va aduce la SEMA un concept botezat Wrangler Unlimited, revenim cu o noua stire despre specialistii de la Mopar. Se pare ca tunerii americani pregatesc pentru SEMA inca o premiera mondiala, un roadster retro care va fi dezvelit in premiera pe 30 Octombrie la Las Vegas.

Potrivit unor surse neoficiale, modelul va avea la baza cateva din formele legendarul Plymouth, insa nu se cunosc alte detalii, Mopar publicand doar o schita. Viitorul concept este rezultatul unui proiect de colaborare intre tunerii Mopar si Quality Metalcraft.

Potrivit unor informatii oferite de Chrysler, roadsterul va primi acelasi motor V8 de 6.4 litri, regasit pe o alta premiera SEMA, Wrangler Unlimited, si o caroserie din aluminiu. Vom reveni cu mai multe detalii atunci cand Chrysler va dezveli in premiera modelul la SEMA.

Comentarii (1)

  • prudentul
    hmmm ?
    Nu înţeleg despre ce legendar Plymouth e vorba, asta dacă n-o fi cumva vorba chiar despre Plymouth Prowler, apărut acum câţiva ani. Ah da, şi care avea chiar forma din schiţă. Hmm...să te prezinţi la SEMA cu un plagiat atât de ...beuranesc...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru