SUV de lux: Toyota Land Cruiser Invincible

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.10.2007
Toyota a anunta o noua versiune de top pentru SUV-ul Land Cruiser, botezata Invincibles.

Toyota vrea sa-si mareasca cota de piata in segmentul SUV-urilor de lux si anunta o noua versiune de top pentru modelul Land Cruiser. Japonezii s-au ingrijit mai mult de look-ul exterior si de confortul interior pentru a obtine versiunea Invincible, un adevarat off-roader de lux.

Land Cruiser Invincible se individualizeaza fata de versiunile standard prin linia redesenata a blocurilor optice fata, grila frontala si geamul fumuriu spate. Luxul interior este subliniat de volanul si insertiile din lemn, tapiseria din piele si gadget-urile care usureaza sarcinile soferului.

Sistemul de asistenta la parcare, conexiunea bluetooth, sistemul de navigatie prin satelit cu monitorizare a traficului aglomerat, suspensia electronica modulara, climatizarea bi-zona si sistemul audio cu noua difuzoare si magazie de 6 CD-uri completeaza echiparea bogata a versiunii de top.

Clientii vor putea opta pentru acest pachet pe toate versiunile de motorizare diesel si benzina. Preturile pornesc de la 54.280 de euro pentru versiunea cu motor de 3.0 litri D-4D cu transmisie manuala in sase rapoarte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru