SUV-ul Mini se va numi Maxi

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 11.10.2008
Mini a renuntat la denumirea Crossman pentru viitorul crossover britanic. In peisaj a intrat numele Maxi.

Desi la un moment dat era dat ca sigur in presa auto internationala, numele "Crossman" pentru viitorul crossover MINI, prezentat sub forma de concept la Salonul Auto de la Paris, devine astazi un element relativ. Informatia a fost dezvaluita la Salonul Auto de la Paris de catre Ian Robertson, seful de marketing al celor de la Mini, care spune , fara echivoc, "va pot asigura ca modelul de serie nu va purta numele Crossman".

Conform australienilor de la GoAuto, cei care au aflat primii aceasta informatie, viitorul nume al crossover-ului va fi Mini Maxi, un joc de cuvinte interesant intre originea numelui marcii si dimensiunile noului model 4x4.

O alta informatie interesanta este cea conform caruia Mini va scoate si o versiune "Estate" a lui Maxi in 2011. Aceasta va avea tractiune fata, forma sa ramanand insa inca o necunoscuta.

via | GoAuto

Taguri: Crossman, Maxi, Mini

Comentarii (2)

  • prudentul
    i-auzi aici, Mini Maxi
    Grozav marketingu' ăsta. Mini Maxi, minimax...parcă era un serial de desene animate cu numele ăsta. Ce om serios îşi ia maşină botezată "minimax"?

    Aş vrea să văd unul la noi ca taximetru. Se va numi-cum altfel- Mini Maxi Taxi.
    0 0
  • date'n sange ca e al dreq masina. bravo Mini!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru