Suzuki Kizashi 2 debuteaza la Salonul de la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 01.10.2007
Editia cu numarul 40 a Salonului Auto de la Tokyo va marca premiera conceptului Suzuki Kizashi 2.

Dupa ce a impresionat la Frankfurt cu superbul concept Kizashi, Suzuki pregateste noi surprize pentru Salonul de la Tokyo. Constructorul japonez a anuntat succesorul conceptului prezentat in premiera la salonul german.

Botezat Kizashi 2, conceptul care continua seria noii filosofii de design Suzuki, vine cu un look mult mai realist, renuntand la grila futurista si la culorile contrastante. Garda la sol mult mai mare si linia de design a partii posterioare ne indreptatesc sa credem intr-un posibil model "allroad" al constructorului japonez.

Sub capota conceptului, Suzuki se pare ca a imprumutat de la GM un motor V6 de 3.6 litri conectat la o cutie automata cu 6 rapoarte. Potrivit comunicatului de presa emis de constructorul japonez, Kizashi 2 ar urma sa primeasca si un propulsor hibrid.

Comentarii (2)

  • lebowsky
    wow
    un design superb....
    0 0
  • AndreiRN
    Suzuki-GM
    Suzuki, bratul japonez a lui GM va veni cu modele care de care mai moderne si economice pt piata europeana cat si cea din State. Scot un produs bun la un pret acceptabil si vor oferi o concurenta marcilor europene pe propria lor piata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru