Suzuki Kizashi, primul look

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 10.08.2007
Japonezii au prezentat prima imagine a conceptului Kizashi, care va prefigura un nou sedan.

Acum cateva zile va anuntam ca Suzuki va prezenta un concept revolutionar la Frankfurt . Gratie teaserului publicat de niponi acum putem arunca o privire si asupra modului in care prototipul de sedan va arata.

Desi inca nu ne putem da seama din imagini de adevaratele proportii ale conceptului, ceea ce ne sare in ochi este partea frontala, ale carei caracteristici ne poate duce cu gandul la Maybach Exelero .

Ramane sa asteptam Salonul Auto de la Frankfurt pentru a vedea liniile si ideologia din spatele viitorului sedan Suzuki.

Comentarii (1)

  • prudentul
    schimbari radicale
    Suzuki a facut intotdeauna masinute "cuminti" (spre deosebire de motociclete...). Ignis si Swift pentru oras, Jimny ca SUV. Doar Grand Vitara ce era mai impozant.

    Acum vedem ca japonezii vor sa faca un automobil supersport, atat cat putem intelege din desenul de mai sus. La final va iesi ceva mai putin fioros, indiferent de prototipul de la Frankfurt (nu sunt sigur ca vor ajunge sa-l expuna). De urmarit...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru