Kizashi, viitorul sedan Suzuki

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.08.2007
Suzuki a anuntat ca va prezenta la Frankfurt un sedan de clasa medie botezat Kizashi.

Dupa ce astazi v-am anuntat ca noua generatie Mazda 6 va stimula competitia in clasa sedan-urilor medii, revenim cu informatii despre un alt constructor japonez care intentioneaza sa atace acest segment al pietei.

Este vorba despre Suzuki care a anuntat ca la Salonul Auto de la Frankfurt va prezenta un concept revolutionar, concept care va sta la baza unui viitor sedan de clasa medie. Botezat Kizashi, viitorul model va fi un vehicul cu destinatie globala, primele exemplare fiind asteptate in 2010.

Suzuki, cunoscut mai mult ca un constructor de modele mici pentru clienti cu buget redus, va experimenta in premiera posibilitatea dezvoltarii unui vehicul destinat unei piete superioare. Daca experienta se va dovedi un succes este foarte probabil ca Suzuki sa schimbe treptat targetul modelelor sale.

Suzuki va prezenta la Frankfurt, pe langa conceptul Kizashi, si mini MPV-ul Splash, dezvoltat in colaborare cu GM si "fratele" lui Opel Agila.

Comentarii (4)

  • tras de par..
    OK articolul, dar nu poti dezvolta o masina in colaborare cu GM si Opel Agila. Opel Agila e un model, iar Opel e un producator de automobile. Deci combinati-le intr-un fel incat sa sune mai bine. In rest, Stima.
    0 0
  • Atentie
    GM este Opel si invers.NU e vorba de nici o fratie ! Opel este constructor GM !
    0 0
  • e ok articolul
    Scrie destul de clar. Splash e dezvoltat in colaborare cu GM. Splash e "frate" cu Opel Agila.
    0 0
  • :)
    opel agila este un cotet si cel mai probabil suzuki-ul asta nou va fi si el un cotet.

    din cate imi aduc eu aminte ei mai aveau un model platforma comuna cu agila; tot un cotet
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru